U zocht op: Aluminium

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Isotech

Schaliehoevestraat 10a -2220Heist-op-den-berg

Isotech, uw specialist voor de thermische isolatie van aluminium profielen

Bestbend

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Op zoek naar experts in het buigen van aluminium? Zoek niet langer! Bij BestBend bent u aan het juiste adres

Aluro

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Dankzij de uitgebreide ervaring die Aluro de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan, kan Aluro superieure technologie bieden om uw thermische breukassemblage te verbeteren.

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Plastimetal

Industriepark 51 -2220Hallaar

Totaalengineering en advies van uw oppervlaktebehandelingsprobleem. Mechanische voorbehandeling: schuren - staalstralen - korundstralen Metallisatie via zink-aluminium legering of aluminium

Verjo Metal

Industriepark A41 -2220Heist-op-den-berg

www.verjometal.be poorten,trappen,leuningen,laswerk,inox,aluminium,plaatbewerking,smeedwerk,smeden,inrichting,ramen,deuren,draaitrappen,borstwering,deurbeslag,klinken,scharnieren,laserwerk,ponswerk,brievenbussen

Wuyts Constructies

Nieuwe Laan(hal) 20 -2220Heist-op-den-berg

Wij zijn gespecialiseerd in maken van op maat gemaakte constructies van hoogwaardige kwaliteit en dit in staal , inox en aluminium.

Swylix

Kerkbossenstraat 2 -2220Heist-op-den-berg