U zocht op: Analyse

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lavetan

Veedijk 56 -2300Turnhout

Lavetan is een toonaangevend laboratorium voor de 3 segmenten van de voedingsindustrie. Onze focus ligt op microbiologische, chemische en serologische analyses.

Robrechts & Thienpont

Steenweg Op Oosthoven 120 -2300Turnhout

Robrechts & Thienpont begeleidt uw bedrijf naar het gewenste beveiligingsniveau. We grijpen precies in waar uw onderneming gevaar loopt en we bedenken sluitende oplossingen voor specifieke risico’s. Onze expertise in security is bijzonder groot.

Verzekeringen Swaegers

Kempenlaan 29 -2300Turnhout

We hebben geen enkele binding met een financiële groep of verzekeringsmaatschappij. Zo geniet u altijd van breed, deskundig en objectief advies, afhankelijk van uw behoeften.

Ask Bliksembeveiliging

Lisdodde 1 -2300Turnhout

Als een van de eerste Belgische bliksembeveiligings-bedrijven voldoen wij aan de toelatingscreteria van het BRL 1201. BRL 1201 is het Nederlandse keurmerk voor bedrijven gespecialiseerd in bliksembeveiliging.

Lavetan

Veedijk 56 -2300Turnhout

Lavetan - Het laboratorium dat altijd zorgt voor een heldere analyse Lavetan - Het laboratorium dat altijd zorgt voor een heldere analyse lavetan, labo, geaccrediteerd, laboratorium, laris, analyse, dierenproductie, voeding, farmaceutica, cosmetica

Berlitz Turnhout

Rubensstraat 104 -2300Turnhout

Berlitz kan taalcursussen en interculturele opleidingen geven aan individuele werknemers of aan het voltallige personeel van uw onderneming. De cursussen worden ofwel in een van onze scholen ofwel in uw lokalen gegeven.

Ibeve - Regiozetel Turnhout

Patersstraat 100 -2300Turnhout

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Consort

Hertenstraat 56 -2300Turnhout

Sinds 1976 is Consort een industriële onderneming van elektrochemische en elektroforese apparatuur voor onderzoek, analyse, laboratorium-en industriële doeleinden.