U zocht op: Appartementsbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Huysman Bouw

Stationsstraat 83 -9900Eeklo

Huysman Bouw staat voor meer dan 45 jaar ervaring in bouwen van nieuwbouwwoningen en appartementen in Oost- en West-Vlaanderen.

Jeni Holding

Bolk 7 -2350Vosselaar

Jeni Real Estate is gespecialiseerd in de realisatie en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten voor bedrijfsgebouwen.

De Jonge Luc

Ten Beukeboom 27 -9400Appelterre-eichem

De Jonge Luc bvba is uw ideale partner voor elektrotechniek en industriële en residentiële elektriciteitswerken. Wij verzorgen al uw elektrische installaties en databekabeling, van ontwerp tot uitvoering op de werf.

Chrigabo Invest

Kursaalstraat 6 -8301Knokke-heist

Bouw- En Houtonderneming Verstraete

Zwaaikomstraat 34 -8800Roeselare

naast renovatie en restauratie is Verstraetebouw meer dan een beetje een specialist in de nieuwbouw...

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Bouwwerken Bulcke

Jos Janssenstraat 11 -8650Houthulst

Wij zijn een betrouwbare, ervaren en flexibele partner voor al uw bouw projecten. Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector en tal van realisaties verzekeren wij u kwaliteitsvolle en betaalbare bouwprojecten .

Era Domus

Noordervaart(hrt) 39 -2200Herentals

Welkom bij Era Domus projectbouw. Wij bouwen van ruwbouw, winddicht tot totaal project. Voor zowel kleine woningen als grote bouwprojecten kan u bij ons terecht.

Verhaeghe Frank

Molleree 17 -8020Oostkamp

Reeds 3 generaties streven wij naar kwaliteitsvol opleveren van gebouwen en betonwerken ter plaatse gestort.

Demuynck Bouw

Iepersestraat 120 -8890Moorslede

Door onze jarenlange ervaring, de troeven van een familiebedrijf en onze professionele aanpak denken wij aan uw wensen en eisen te kunnen voldoen.

Unicas

Kerkstraat 38 -1755Gooik

Een woning bouwen of appartement kopen? Unicas is de geschikte partner voor uw woondroom!

Group Verbeke

´t Lindeke 13 -8880Ledegem

Diepsonderingen Verbeke voert sonderingen, pressiometerproeven, boringen, veldproeven en talrijke laboproeven uit.

Maxhome

Jan Palfijnstraat(kor) 22 -8500Kortrijk

Bij Maxhome hechten we veel belang aan correcte afhandeling, respect en betrouwbaarheid. Ons team van ervaren professionals helpt je graag verder.

Potrell

Sasstraat 5 -8870Izegem

Projectontwikkelaar POTRELL ontwikkelt sites tot plaatsen waar het aangenaam wonen, werken en leven is. We transformeren afbraakpanden en leegstaande gebouwen tot hedendaagse woonentiteiten.

De Stercke P.

Schuurputstraat(b) 2 -9290Berlare

Willems Vastgoed

Pironlaan 6 B3 -3550Heusden-zolder

Onze service en expertise op vlak van immobiliën geven u de beste garanties op uw droom te realiseren: betaalbaar wonen of bouwen dankzij een zorgeloze aankoop.

Paul Verschueren Algemene Bouwonderneming

Keulsebaan 37 -2243Pulle

Paul Verschueren - Algemene bouwwerken Home Nieuwbouw Renovatie Over ons Contact Eigentijds bouwen Eigentijds bouwen met oog voor detail en afwerking, een vak apart. Een tijdloos karakter verwerken in een hedendaagse woning, een bijzondere opdracht m

Mannens Willy Bouwonderneming

Heistraat 93 -9190Stekene

Vooral voor nieuwbouw, maar in tweede instantie ook voor verbouwingswerken, kunt u bij Mannens terecht. (Wij voeren ook werken uit in Nederland)

Tricon

Bilksken 12 -9920Lovendegem

Tricon : appartement - bouwgrond - woningen - studentenkamers - opbrengsteigendom te koop in Gent, Brugge, Nieuwpoort Tricon : appartement - bouwgrond - woning - studentenkamer - opbrengsteigendom - te koop in Gent

Pozzolo

Ambachtenstraat 5 -8680Koekelare

Bij ons kunt u terecht voor het installeren van chauffage en sanitaire installaties. Voor zowel woning- als appartementsbouw, van renovatie tot nieuwbouw.

Algemene Ondernemingen Van Tornhaut

Steenweg Op Deinze 122 -9880Aalter

Van Tornhaut is één van de belangrijke bouwbedrijven in Oost- Vlaanderen, gespecialiseerd in projectontwikkeling en herbestemmingsprojecten.

Bouw Paul Huyzentruyt

Grote Heerweg 2 -8791Waregem

Algemeen aannnemer `Bouw Paul Huyzentruyt` te Waregem, heeft reeds 4 generaties ervaring in het bouwen van appartementen en woningen. U kunt bij ons terecht voor eengezinskoopwoningen, traditionele woningbouw en sleutel-op-de-deur woningen.

Bouwwerken Vermeiren

Deurnevoetweg 2 -2900Schoten

Bij Bouwwerken Vermeiren bent u zeker dat uw winkel, kantoor of praktijk vakkundig wordt gerenoveerd of gebouwd. Wilt u een volledig appartementsgebouw uit de grond doen oprijzen? Ideaal, want als bouwbedrijf in Antwerpen staan we daarvoor bekend.

Inter-fast

Schaarbeekstraat 40 -9120Melsele

Bouwen aan de toekomst is ons motto. Samen met vaste onderaannemers staan wij garant voor een correcte uitvoering en opvolging van al uw bouwwerken. Zowel in de private als de openbare sector maken wij het verschil.

Bouwbedrijf Sempels

Terkeyen(lub) 3 -3210Lubbeek

Bouwbedrijf Sempels - geleid door Geert Sempels - bestaat inmiddels sinds vier generaties. U kan bij ons terecht voor zowel particuliere woningbouw, villa- en appartementsbouw alsook projectontwikkeling, ruwbouw winddicht, sleutelklare woningen.

Bouwbedrijf Cocquyt

Hanzestraat 52 -8370Blankenberge

Cocquyt Bouwbedrijf is een 3de generatiebedrijf, dat gespecialiseerd is in woning-, fermette- en appartementsbouw. BOUWBEDRIJF COCQUYT bouwbedrijf, aannemer, blankenberge, Cocquyt, 8370, België, Woningbouw, appartementsbouw, fermettebouw, fermette, a

Bremhove

Hille 184 -8750Zwevezele

Bremhove Real Estate maakt deel uit van de investeringsgroep van ondernemer Joris IDE. Deze dochteronderneming beheert en ontwikkelt het eigen vastgoedpatrimonium. De bedrijfstak is gegroeid uit de historiek aan overnames en fusies binnen de groep.

Vma West

Tieltstraat 69 -8760Meulebeke

VMA West NV is een installatiebedrijf dat zijn klanten comfort en service wil bieden. Dit door het uitvoeren van technische installaties van begin- tot eindfase. Elke installatie gebeurt met respect voor de ISO en VCA procedures.

Delva Bouwbedrijf

Vaartstraat 51 -8630Veurne

Algemene bouwwerken.

C.s. Bouw

Oude Brugstraat (sch) 8a -9200Dendermonde

CS Bouw Dendermonde: sleutel op de deur, particuliere woningbouw, nieuwbouw, appartementsbouw, projectontwikkeling, bouwplannen, verbouwingen, renovatie CS Bouw Dendermonde - nieuwbouw, verbouwingen, renovatie, projectontwikkeling en sleutelklare uit

Damman Construct

Oudenaardestraat 162 -9870Zulte

Homepage - Damman Construct Welkom op de website van DAMMAN CONSTRUCT-NIEUWBOUW-APPARTEMENTSBOUW. Bezoek onze website en laat U door onze troeven en realisaties overtuigen van de door ons geleverde kwaliteit. DAMMAN CONSTRUCT-NIEUWBOUW-APPARTEMENTSBO

Rebo-construct

Kalmthoutsesteenweg 253 -2910Essen

Strabag Benelux

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen

STRABAG is meer dan 50 jaar actief in België en ondertussen uitgegroeid tot één van de toonaangevende Belgische bouwondernemingen. De orderportfolio volgt de structuur van de samenleving: dit zorgt voor een ruime ervaring in het bouwen van scholen ..

Stedec

Moorseelsesteenweg 7 -8800Roeselare

Stedec Stedec NV Prefabstudie,Coelus,Stabiliteitsstudie,Ingenieursbureau,Beton,Betonstudie,Architectonisch beton,Ingenieur,Stedec,Staalstructuur,Betonstructuur,Funderingstechniek,Fundering,Industriebouw,Appartementsbouw,Woningbouw,Ingenieur architect

Bocofin

Pontstraat 2 -9600Ronse

BOCOVA NV Ronse: particuliere woningbouw, nieuwbouw, appartementsbouw, immobiliën en projectontwikkeling, sleutel op de deur, gratis lastenboek, bouwplannen, plannenboek, villabouw, bouwpromotor, charter, villa, fermette, onroerend goed, gronden, bou

Multiclima-ferlin

Terluchtestraat 42 -8020Ruddervoorde

Multiclima-Ferlin installeert energiezuinige technieken ventilatie, luchtverwarming, vloerverwarming, koeling, sanitair en centrale stofzuigsystemen. Alle systemen conform de EPB reglementering en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Immoberben

Comansweg 65 -3940Hechtel-eksel

Fortimmon

Emiel Clauslaan 132 -9800Deinze

Poulus Vastgoed

Vliegveldlaan 130 -3800Sint-truiden

Aluma Constructies

Zagerijstraat 21 -2960Brecht

Zowel bij villabouw, appartementsbouw, gevelconstructies als verandabouw kunt u rekenen op een kwalitatief maatwerk en een perfecte service. Strikte naleving van de gemaakte afspraken en leveringstermijnen zijn onze prioriteit.

Immo

Kanunnikenblok 37 -2440Geel

immo Op zoek naar een huis, een appartement, bouwgrond, een garage, winkelruimte of bureau in België? Particulier of immobiliënkantoor? Op Easy `Immo' vindt u vastgoed te koop en te huur of verkoopt of verhuurt u uw eigen onroerend goed! A la recherc

Kerremans Service

Nikelaan 21 -2430Vorst

Kerremans bvba neemt geen particuliere opdrachten aan, we werken enkel voor overheden, industrie, utiliteitsbouw, appartementsbouw, kantoorbouw, scholen, enzoverder.

Huybreckx

Kastelein 57 -2300Turnhout

Welkom op de site van HUYBRECKX HOME OVER HUYBRECKX GAMMA REFERENTIES CONTACT "Bij Huybreckx is alles mogelijk. Wij bieden de kwaliteitsgarantie voor elk bouw-of interieurproject." Samen met u werken we graag uw project uit en begeleiden u doorheen a

Prefaton

Durmelaan 5 -9880Aalter

Frans Verhulst & Zoon NV - Bouwkantoor Verhulst NV frans, tony, verhulst, zoon, bouwkantoor, trappen, predallen, wanden, balken, kolommen, silexpanelen, sierbeton, villabouw, appartementsbouw, industriebouw, scholenbouw, graafwerken, funderingswerken

Teirlinck Dirk

Pontstraat 4 -9681Maarkedal

Bouwbedrijf Teirlinck Dirk BVBA is reeds meer dan twintig jaar uw aannemer in de woning- en appartementsbouw, en dit in de regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Henegouwen.

Echo Btw Eenheid

Donderslagweg 25 -3530Houthalen-helchteren

Galm Participaties

Lillerheidestraat(shl) 51 -3910Neerpelt

Bato

Ninoofsesteenweg 1144 -1703Dilbeek

Bato is sinds 1996 actief in de bouwsector. Gegroeid vanuit een algemene bouwonderneming met kleinschalige appartementsbouw, woningbouw en renovatie

Verhulst Invest

Stationsstraat 45 -8780Oostrozebeke

Frans Verhulst & Zoon NV - Bouwkantoor Verhulst NV frans, tony, verhulst, zoon, bouwkantoor, trappen, predallen, wanden, balken, kolommen, silexpanelen, sierbeton, villabouw, appartementsbouw, industriebouw, scholenbouw, graafwerken, funderingswerken

Bouwonderneming Christiaens

Legeweg 155 -8020Oostkamp

De realisaties van Christiaens N.V. omvatten appartementsbouw, villa- en woningbouw, bouw van kantoren en de constructie van openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben wij ervaring.

Bouwonderneming Maurice Neuten

Molenkouter 116 -9520Sint-lievens-houtem

Bouwbedrijf Neuten BVBA BVBA Bouwond. Neuten aannemer, verbouwingswerken, verbouwen, bouwen, bouwbedrijf, neuten, tankstations, appartementen, bouw

Geva

Kampweg 39 -3582Beringen

Bent u ook één van de zovelen die besloten heeft om de stap te zetten en uw droom van een eigen woning te realiseren ? GEVA bvba staat klaar om u op weg te helpen met uw bouwplannen. Als bouwfirma werken wij enkel met vaklieden. Wij bouwen de ruwbouw

Immo & Ca° Mvd

Rue Saint-vincent 164 -7060Soignies

immo Op zoek naar een huis, een appartement, bouwgrond, een garage, winkelruimte of bureau in België? Particulier of immobiliënkantoor? Op Easy `Immo' vindt u vastgoed te koop en te huur of verkoopt of verhuurt u uw eigen onroerend goed! A la recherc

Demeyer Norbert

Knesselarestraat 75 -8730Beernem

Mowi

Bergensesteenweg 426 -1500Halle

Mowi is gespecialiseerd in villabouw, appartementsbouw, verbouwingen en interieurinrichtingen. Mowi staat tevens voor moderne woning inrichting.

M & M Ilegems

Brandekensweg 17 -2627Schelle

M&M Ilegems is een onafhankelijk aannemingsbedrijf, klasse D8, gevestigd in de Antwerpse rand te Schelle. Haar kernactiviteiten omvatten het oprichten en renoveren van residentiële gebouwen, industriële constructies, kantoor -en winkelcomplexen.

Morti

Booiebos 21 -9031Gent

Industriebouw, Woning & appartementsbouw, Agroprojecten, Prefab Beton, Metaalconstructies, Aluminium en houtschrijnwerk.

Kerremans

Nikelaan 21 -2430Laakdal

Kerremans Service bvba specialist in verwarming, sanitair en klimatisatie voor grotere projecten aanbestedingen, overheden, industrie, utiliteitsbouw, appartementsbouw, kantoorbouw, scholen, ...

Allim

Biesbosstraat 3 -3670Meeuwen