U zocht op: Applicatie Ontwikkeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


It Works

Soenenspark 35 -9051Sint-denijs-westrem

I.T. Works is de toonaangevende organisator van seminars en workshops over de belangrijkste IT en ICT problemen vandaag. Wij bieden o.a. training en opleidingen aan over requrements management, BI, architectuur, social media en IT management.

Computers And Communications

Ambachtsstraat 8 -9700Oudenaarde

DIAS is de afkorting van Digital Information and Archiving System. Het is een software oplossing voor het beheren en archiveren van documenten, workflow management en CRM.DIAS a product of Computers and Communications N.V.

Pegus-apps

Steenbrugmolenstraat 21 -8570Anzegem

Pegus-APPS ontwikkelt apps op maat en is leider op het vlak van enterprise apps. Laat uw onderneming groeien met een performante sales tool, een betere opvolging in het veld door een technieker op zijn tablet, een bestelapp, enz.

Explio

Poortakkerstraat 35b -9051Gent

Servicecentrum voor ontwikkeling, implementatie en realisatie van e-learning in onderwijs en bedrijven.The Language Well, The Language Focus: digitale taalproducten voor e-learning.ace: software voor ontwikkeling van multimediaal interactief..

Elmos

Industriepark 2 -9820Merelbeke

Elmos is een Belgische, onafhankelijke ICT-dienstenleverancier met meer dan 135 ervaren consultants, die op een flexibele en voor de klant kostefficiënte manier, de nodige resources en kennis aanlevert. De juiste persoon, met de juiste kennis en ...

Ibs Enterprise Belgium

Technologiepark-zwijnaarde 19 -9052Zwijnaarde

TECHNOLOGIEPARK-ZWIJNAARDE 199052 ZWIJNAARDE

Cce - Claerhout Computer Engineering

Lange Ambachtstraat 18 -9860Oosterzele

Claerhout Computer Engineering (CCE) is een softwarehuis gespecialiseerd in financiële applicaties enerzijds en het volledige ERP-gebeuren anderzijds. In 1989 werd het bedrijf gesticht en al snel evolueerde CCE tot een gezonde en innovatieve KMO.