U zocht op: Applicatieontwikkeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Way2web

Hazelaardreef 5 -2280Grobbendonk

Yellowshape uit Antwerpen maakt en optimaliseert websites en doet aan onlinemarketing voor kmo´s.

Abc-groep

Franseweg 31 -2920Kalmthout

ABC-Groep is de overkoepelende entiteit van vier IT-dienstenleveranciers met elk een eigen specialisatie en expertisegebied: ACE, Beyond-it, Cereus.be en DynApps.

Cereus.be

Franseweg (heide) 31 -2920Kalmthout

ABC-Groep is de overkoepelende entiteit van vier IT-dienstenleveranciers met elk een eigen specialisatie en expertisegebied: ACE, Beyond-it, Cereus.be en DynApps.

Artes

Stefaniestraat 29 -2018Antwerpen

UncleIT werkt ter plaatse als freelancer of vanuit het kantoor te Antwerpen. Ik werk voor de klant, maar steeds met de eindgebruiker in gedachten.

Beta

Boombekelaan 18 -2660Antwerpen

De voornaamste opdracht van ßeta is het opleiden van werkzoekende informatici via langlopende cursussen. Voor een volledig overzicht verwijzen we naar de opleidingspagina voor werkzoekenden. Meer informatie over deze opleidingen en over andere ...

Open Analytics

Jupiterstraat 20 -2600Antwerpen

Open Analytics is een consultingbedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van het data-analyseproces van zijn klanten van begin tot einde. De teams van Open Analytics zijn samengesteld uit hoog opgeleide en getalenteerde experts.