U zocht op: Asbestverwijdering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bobrik

Everhoek 1 -2520Ranst

BOBRIK BVBA: uw partner in asbestverwijdering voor industriële en particuliere projecten

Asbitech

Conservenweg 6c -2940Stabroek

Asbitech beschikt over gespecialiseerde medewerkers met jaren ervaring in zowel petrochemie als civiele bouw.Asbitech is gecertificeerd en erkend om alle asbesthoudende toepassingen te verwijderen, zowel voor hechtgebonden als niet hechtgebonden.

Matthysen

Hendrik Schoofsstraat 17 -2960Brecht

Steeds meer willen mensen een gebouw een tweede leven geven, hierdoor moet er, vooraleer er opnieuw opgebouwd kan worden, gesloopt worden. Hierin zijn wij gespecialiseerd.

Koole

Vaartkaai 51 -2170Merksem (antwerpen)

Koole, The power of innovation K O O L E Koole, Innovatie, sloop

G + H Montage

Antwerpsebaan 26 -2040Antwerpen

De G+H Group is uw gespecialiseerde partner, wanneer het om isolatie, brandbeveiliging en lawaaibescherming gaat. U hebt een wens? Wij adviseren u uitvoerig en leveren u de passende oplossing.

Viabuild Special Services

Gansbroekstraat 70 -2870Puurs-sint-amands

Asbestverwijdering"De specialist in asbestverwijdering"Industriële isolatiewerkenThermische & akoestische isolatie-werken. Pu-spuiten - isolatiematrassenBrandbeveiliging, vuurbeschermingIndustriële schilderwerkenTracing

Gagelmans

Kloosterheide 4 -2960Brecht

Lapro

Monnikenheide 8 -2980Zoersel

Metaalconstructie-construction Metalique

Industriestraat 2 -2500Lier

M.I.C. staat voor Marine and Industrial Cleaning Services en is reeds 30 jaar actief op het gebied van industriëlereinigingswerkzaamheden in de maritieme, industrie- engrootwarenhuizensector. Dit conform milieu- en VCA**-voorschriften.

Bilfinger Industrial Services Belgiê

Boereveldseweg 4 -2070Zwijndrecht

De activiteiten van Bilfinger Industrial Services Belgi? als isolatie, steigerbouw, rope access, conservering, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming en lawaaibeheersing zijn afzonderlijk inzetbaar.