U zocht op: Auto Leasen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jef Koyen

Turnhoutsebaan 112 -2390Malle

Het 3-koppig team, 2 mecaniciens en 1 administratief bediende, is op-en-top op mekaar ingespeeld en loopt dus als een geoliede machine.Jef Koyen zelf is de zaakvoerder en kan al terugblikken op een 20-jarige carriere als mecanicien.

All Construct

Ambachtsstraat 13 -2390Malle

Carrosseriebouw ALL CONSTRUCT heeft een grote ervaring opgebouwd in de carrosseriewereld. Door de grote flexibiliteit en vakkennis kan ons bedrijf voldoen aan al uw specifieke wensen. zoals : Laadbruggen d'hollandia, Lichte vracht, Algemene herstelli

Events Catering Bevers

Lierselei 177 -2390Malle

Events Catering Bevers is een vooraanstaand cateringbedrijf in de Benelux. Sinds zijn ontstaan in 1973 is het bedrijf uitgegroeid tot de cateraar van publieksevenementen en bedrijfsevenementen, in de categorie van snacks en dranken.

Garage Peeters

Antwerpsesteenweg 133 -2390Malle

Garage - Auto-elektro Peeters is gespecialiseerd in tweedehands klasse wagens en alle auto-elektro! Garage - auto-elektro Peeters Garage Peeters, garage, tweedehands wagens, klassewagens, bmw, VW, Audi, Mercedes, Seat, occassie, auto, hifi, velgen, n

Van Geel

Ambachtsstraat 5 -2390Malle

l meer dan 40 jaar zijn wij de specialist in Malle en omstreken in: geremde en ongeremde aanhangwagens , tweedehands aanhangwagens, remorques paardentrailers bakwagens kippers motortrailers onderdelen voor uw aanhangwagen.

Garage Kris Cools

Antwerpsesteenweg 70 -2390Malle

Three Lion

De Schaaf 6 -2390Malle

Tuinwerken Three Lion nv wij bieden u een totaal pakket tuinaanleg aan met blijvende nazorg en garantie op onze werkenwww.tuinwerkenthreelion.be

Gerorent

Smekenstraat 35 -2390Malle

Gerorent uit Oostmalle verhuurt minigravers, trilplaten, bouwdrogers en veel meer.

Andytrans

Zeepakker 26 -2390Malle

Andytrans Sneltransport in Westmalle is uw specialist in nationaal en international sneltransport, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Paper And Boards

Ambachtsstraat 1b -2390Westmalle

T.r.l.

Ambachtsstraat 28 -2390Malle

Betrouwbare partner om uw oplegger of aanhangwagen keuringsklaar te maken. TRL in Westmalle heeft een jarenlange ervaring op gebied van herstellingen en onderhoud van aanhangwagens en opleggers.

Publibro

Ambachtsstraat 10 -2390Westmalle

Publibro is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van decoraties en reclameboodschappen op alle mogelijke media. Nog steeds brengt Publibro handgeschilderde decoraties aan op ramen en muren of andere achtergronden.

Donckers Malle

Turnhoutsebaan 171 -2390Malle

Autobanden en siervelgen voor de veeleisende consument Banden Donckers - uw bandenspecialist donckers,banden,bandencentrale,auto,onderdelen,autoband,autobanden,depannage,job,vacature,schoten,wijnegem,wilrijk,geel,nieuwkerken waas,herentals,antwerpen,