U zocht op: Auto Onderhoud

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Buchen Industrial Services

Hoogbuul 17 -2250Olen

Buchen Group: het adres voor uw industriële dienstverlening !Kwaliteit, zekerheid, gezondheid en milieubeheer zijn belangrijke kadervoorwaarden voor onze klanten en voor ons.

Garage Mertens

Oevelseweg 17 -2250Olen

Garage Mertens nv te Olen is als officiële Volkswagen-verdeler gespecialiseerd in Volkswagen (VW) en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen (CVI, Commercial Vehicle Import).

Automaterialen Hemo

Industrielaan 12 -2250Olen

Automaterialen HEMO is een onafhankelijke leverancier van carrosserieonderdelen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben in ons magazijn onderdelen op voorraad van ongeveer 30 automerken.

Norta

Stadsestraat 39 -2250Olen

Sinds meer dan 90 jaar is NORTA uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende fietsfabrikanten in de Benelux. Elektrisch fietsen is heerlijk. Nog fijner als je met een e-bike van Norta door het landschap zoeft. Je voelt de kwaliteit.

Novatech International

Industrielaan 5 B -2250Olen

Welcome, Ongeveer 7 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC 7 op de Belgische markt. Dat betekende onmiddellijk het begin van de weg naar succes, de weg die de firma Novatech nog steeds aan het ontdekken is.

A.g.s.

Geelseweg 64 -2250Olen

In de loop van de volgende jaren zijn onze activiteiten uitgebreid naar import en export van LPG onderdelen en momenteel tevens marktleider op het vlak van DieselMix systemen.

Noyens Kasterlee

Geelseweg 48 -2250Olen

Nissan - Belgium - Home kies uw taal - choisissez votre langue: NEDERLANDS | FRANCAIS Nissan Global

Jacobs Cleaning

Industrielaan 27 -2250Olen

Jacobs Cleaning staat sinds jaar en dag ten dienste van de industrie, de overheid, de KMO`s en de particulieren. Wij staan borg voor een professionele, snelle en veilige uitvoering van de toevertrouwde werken.

Noyens Trucks

Geelseweg 48 -2250Olen

Als erkend verdeler van Renault trucks en bestelwagens in de Kempen kan u bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands voertuigen.

Magnus Villas

Hoogbuul 30 -2250Olen

Bij Magnus Villas zijn uw wensen onze leidraad. We zijn een eerlijke, betrouwbare en transparante bouwpartner.

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen

Dekabo

Hoogbuul 35 -2250Olen

Dekabo is een dynamisch bedrijf met één duidelijke specialisatie: horizontaal gestuurde boringen. Door onze ervaring beheersen wij de techniek volledig en integreren wij continu de laatste nieuwe ontwikkelingen in onze werkwijze.

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties