U zocht op: Automatisatie Industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Eaton Industries (belgium)

Industrialaan 3 -1702Dilbeek

Eaton is een gediversifieerd powermanagementbedrijf dat energie-efficiënte oplossingen aanbiedt die onze klanten helpen om rendabel hun elektrische, hydraulische en mechanische energie te beheren

Audimat Automation

Théodore Rooseveltstraat 19 -1030Schaarbeek

Depuis plus de trente ans, nous sommes votre conseiller pour l`utilisation du matériel vibrant industriel. Qu`il s`agisse d`appliquer un vibrateur (électromagnétique, pneumatique, ou électromécanique), de convoyer ou tamiser par vibration, voir même

Phoenix Contact

Minervastraat 12 -1930Zaventem

Phoenix Contact - de innovatieve marktleider in de industriële aansluittechniek, automatiseringstechniek, elektronische Interfacesystemen en overspanningsbeveiliging. Met toonaangevende verbindings- en automatiseringstechniek

Imo

Hermesstraat 2c -1930Nossegem

Wij leveren alles op het gebied van werkvloerinrichten en opslag: ladenkasten, mobiele ladenkasten, vleugeldeurkasten, schuifdeurkasten, garderobekasten en pc kasten. Ook maatwerk is mogelijk na studie.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Koning & Hartman

Woluwelaan 31 -1800Vilvoorde

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom, water- en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden.

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.