U zocht op: Automatisatie Industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Imo

Hermesstraat 2c -1930Nossegem

Wij leveren alles op het gebied van werkvloerinrichten en opslag: ladenkasten, mobiele ladenkasten, vleugeldeurkasten, schuifdeurkasten, garderobekasten en pc kasten. Ook maatwerk is mogelijk na studie.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Phoenix Contact

Minervastraat 12 -1930Zaventem

Phoenix Contact - de innovatieve marktleider in de industriële aansluittechniek, automatiseringstechniek, elektronische Interfacesystemen en overspanningsbeveiliging. Met toonaangevende verbindings- en automatiseringstechniek

Gerber Technology

Excelsiorlaan 55 -1930Zaventem

Gerber Technology provides an extensive line of integrated computer hardware and software systems to the sewn-goods and flexible goods industries. These systems significantly improve the efficiency of information management, product and pattern desig

Wago Belux

Excelsiorlaan 11 -1930Zaventem

We hebben onszelf altijd beschouwd als een betrouwbare partner voor de industrie en zijn ons bewust van de grote verantwoordelijkheid die we hebben als toonaangevende leverancier op het gebied van aansluit- en automatiseringstechnologie.