U zocht op: Automatisaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Apex Systems International

Hermesstraat 6c -1930Zaventem

Bedien met internetdomotica uw TV, verlichting, huishoudtoestellen en andere vanuit uw vakantieverblijf of vanuit uw luie stoel.Zowel in de regio Mechelen en Brussel, maar ook Brugge of Kortrijk komen we graag ter plaatse om een prijs voor uw ...

Bintz Technics

Brixtonlaan 23 -1930Zaventem

Your Partner in ... Industrial Automation Components and Systems

Wtec

Hoge Wei 37 -1930Zaventem

Wij helpen bedrijven om de audiovisuele technologie te integreren in hun dagelijke activiteiten zodat ze blijvend kunnen focussen op de klant!

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Phoenix Contact

Minervastraat 12 -1930Zaventem

Phoenix Contact - de innovatieve marktleider in de industriële aansluittechniek, automatiseringstechniek, elektronische Interfacesystemen en overspanningsbeveiliging. Met toonaangevende verbindings- en automatiseringstechniek

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Deschouwer

Hoogstraat 98 -1930Zaventem

Het familiebedrijf DESCHOUWER werd gesticht in 1945 door de gebr. J en A. Deschouwer op de huidige vestigingsplaats.De laatste jaren werd vooral uitbreiding genomen van elektronisch wegen en automatisatiesystemen.