U zocht op: Automatisering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dynamics

Kouterstraat 10 -8560Wevelgem

Dynamics is een groeiende kmo in volle ontwikkeling, die zich richt tot u en de industriële markt. Uw automatiseringsprojecten zijn onze zorg. We werken gestructureerd en welomlijnd en investeren in de nieuwste technologieën.

Eldema

Wijnbergstraat 182 -8560Wevelgem

Algemene elektriciteit. Automatisatie. Airconditioning voor kantoren, winkels, horeca en particuliere woningen. Wij zorgen voor een belangrijke koelte tijdens de warme zomerdagen. Verdelers: Daikin, Carrier, McQuary, Midea.

Electrix

Wijnbergstraat 102b -8560Wevelgem

Electrix is gespecialiseerd in engineering solutions voor de automatisatievan industriële installaties in voedings-, hout-, agro- of procesindustrie.

C&w Logistics

Vlamingstraat 4 -8560Wevelgem

C&W is gespecialiseerd in logistiek advies m.b.t. strategie, engineering met de focus op het implementeren van logistieke systemen (WMS, TMS, EDI, Automatisering)

Btlec

Karel Ledeganckstraat 15 -8560Wevelgem

L.v.d. Company

Nijverheidslaan 2 -8560Wevelgem

LVD biedt een uitgebreid gamma lasersnijsystemen voor lasersnijden aan, van rendabele machines tot meer gesofisticeerde, geautomatiseerde oplossingen.

Afsluitingen Beyls

Kruisstraat 74-76 -8560Wevelgem

Beyls Afsluitingen c2004 Beyls Afsluitingen - All Rights Reserved - Designed by c2004 Creatief NV

Eeg

Oostlaan 5 -8560Wevelgem

Electro Entreprise Gullegem (EEG) is actief in het ontwerp, de realisatie en installatie van elektrische totaalprojecten. We werken zowel voor de rust- en verzorgingssector als in utiliteits- en industriële gebouwen.