U zocht op: Beveiligingsonderneming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stanley Security Solutions

Egide Walschaertsstraat 16 -2800Mechelen

In de hedendaagse bedrijfsvoering neemt elektronische beveiliging een steeds belangrijkere plaats in.Specifieke marktsegmenten vragen daarbij om specifieke maatregelen. Bent u op zoek naar een beveiligingsoplossing op maat van uw onderneming?...

Benoit Elektronika

Lindestraat 59 -8790Waregem

Benoit Elektronika is reeds sedert 1976 een professionele beveiligingsinstallateur en gespecialiseerd in Inbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Camerabewaking, Buitenbeveiliging, Toegangscontrole, Personenbeveiliging & eigen R&D.

Desmidt Electronics

Kalvekeetdijk 215a -8300Knokke

Desmidt Electronics is reeds sedert 1973 een professionele beveiligingsinstallateur en gespecialiseerd in Inbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Camerabewaking, Buitenbeveiliging, Toegangscontrole, Personenbeveiliging & eigen R&D.

Securitas Brussel

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

Securitas is kennisleider in bewaking en beveiliging. Omdat Securitas oog heeft voor de specifieke veiligheidsbehoeftes van elke klant, kent het bedrijf een duurzame en financieel gezonde groei in 40 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns...

Pittoors Systems

Dreefvelden 12 -2860Sint-katelijne-waver

Dankzij onze jarenlange ervaring in de beveiligingssector, bent U bij ons op het juiste adres voor Uw beveiligingsbehoefte.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.

Waasland Security

Anthonis De Jonghestraat 36 -9100Sint-niklaas

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen.

Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Fire! Doors & Projects

De Tonne 105 -9800Deinze

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Carat Security

Ichtegemstraat 106 -8680Koekelare

" Carat Security, een bewakingsonderneming om U tegen te zeggen "Carat Security staat garant voor veiligheid, zekerheid en vertrouwen. Vertrouwen moet opgebouwd worden. Hoe proberen wij dit Door onze agenten eerst heel strikt

Bss Belgium

Zandvoortstraat 21c -2800Mechelen

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Belsec

Wolfsbos 5 -2400Mol

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen. Want uw veiligheid is onze zorg.

Dbmb

Kerkstraat 8 -3910Pelt

Onze klanten een veilig gevoel geven, daar streven we naar!

Iss Antwerpen

Nieuwe Weg 1-3 -2070Zwijndrecht

Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en deze te beheren op het vlak van schoonmaak...

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Ceulemans Security

Toekomstlaan 1 -2170Merksem (antwerpen)

Als beveiligingsexpert met meer dan 30 jaar ervaring is Ceulemans Security de perfecte match voor uw onderneming. Hebt u nood aan een totaaloplossing in beveiliging, dan bent u bij Ceulemans aan het juiste adres. Wij stemmen onze oplossing perfect af

Domomatic

Professor Van Vaerenberghstraat 11 -9400Ninove

Domomatic is opgericht door Willy Rombaut, met de bedoeling zich te specialiseren in domotica ontwikkelingen. Naast domotica zijn we ook gespecialiseerd in beveiliging al dan niet gecombineerd met toegangscontrole, alsook videobewaking.

Scorpions Security

Starrenhoflaan 43 -2950Kapellen

Scorpions Security bvba onderscheidt zich op de bewakingsmarkt door de hoge kwaliteit van haar diensten en door het gezegde KLANT IS KONING waar te maken, en geldt als een betrouwbare partner voor de overheid en het bedrijfsleven.

Gw Security Group

Weg Naar Meeuwen 34 -3660Opglabbeek

GW Security Group bvba is een, door het Ministerie van Binnenlandse Zaken, erkende beveiligingsfirma. We zijn gestart met de bedoeling onze klanten te beveiligen naar alle wettelijke normen en plichten en dit alles aan een betaalbare prijs!

Asv Security

Steenweg Naar Alsemberg 990 -1654Huizingen

ASV Security is met zijn 25 jaar ervaring erkend door de overheid als beveiligingsonderneming en biedt u - als particulier of onderneming - veiligheidsoplossingen aan op uw maat.

Security Trends

Spoelewielenlaan 4 A -8860Lendelede

Security-Trends is een beveiligingsfirma uit Lendelede die meer dan 23 jaar gespecialiseerd is in de volgende vijf domeinen: Inbraakdetectie Branddetectie Camerabewaking Videoparlofonie Poortautomatisatie

C-cure

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Intranet computers beveiliging bedrijfsadviseurs internet organisatie adviesbureaus management adviesbureaus management consultants bedrijfsbeheer adviesbureaus bedrijfsbeheer consultants bemiddeling verkoopsadvies human resources beheer audit adviesbur

The Belgian

Slozenstraat 66a -1861Wolvertem

Branddetectie , brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Dewofire

Engelse Wandeling 2k -8500Kortrijk

Dewofire brandbeveiliging is een toonaangevend brandbeveiliging bedrijf die een totaal oplossing biedt inzake algemene brandpreventie op maat en behoefte van de klant.

Dobes

Holrakkerstraat 8 -3510Hasselt

DOBES bvba is een ministerieel erkend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in enerzijds inbraak-, brand- en camerabeveiliging zowel voor bedrijven als particulieren en anderzijds domotica-installaties, zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen.

Apo-lux

Zwaaikomstraat 25 -8800Roeselare

Wij zijn een ondernemend en gemotiveerd beveiligingsbedrijf ondersteund door onze jarenlange praktijkervaring. Kwalitatieve producten tegen betaalbare en correcte prijzen

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Bvl

Verbindingsstraat 8 -2910Essen

Alarm Van Loon is een jonge beveiligingsonderneming met jarenlange ervaring in de beveiligingssector.

Be-security

H De Keersmaekerlaan 57 -1780Wemmel

BE-SECURITY is een erkende beveiligingsonderneming die de klant bijstaat van ontwerp tot installatie en opvolging. Met meerdere merken in ons gamma zoeken wij steeds vrijblijvend de gepaste oplossing. Daardoor zijn wij actief bij

Ceelektro

Kasteelstraat 39b -8531Harelbeke

Wij kunnen jullie een waaier van diensten aanbieden gaande van installatie van woningen, winkels en kleinere KMO’s:.

Blackdog

Marteelstik 1 -8460Oudenburg

Blackdog is een vergunde beveiligingsfirma voor alarm- en camerasystemen met een trouw team van inhouse professionals

Icu-security

Kleine Bergen 11 -2830Willebroek

OP ZOEK NAAR PROFESSIONELE BEVEILIGINGSFIRMA VOOR ALARMSYSTEMEN, BRANDBEVEILIGING, CAMERABEWAKING OF TOEGANGSCONTROLE? GEVONDEN!

Prosec Security Systems

Rooierweg 44 -3700Tongeren

Securityland kwam tot stand als een samenwerkingsverband tussen Alvem Security (opgericht in 1991) en Prosecurity (opgericht in 1999) en groeide uit tot een nationale speler op topniveau op het vlak van elektronische beveiliging.

Yaska

Spiegeldries 2 -9860Oosterzele

Yaska gidst u door het IT-landschap en digitaliseert uw business dankzij analyse & advies, IT-ondersteuning en software development. Wij zetten informatica problemen om in mensentaal en bieden u een eenduidige oplossing die bij uw bedrijf past.

A.b. En D.

Koestraat(kem) 7 -9190Stekene

Sds

Oudegemse Baan (oud) 13 -9200Dendermonde

SDS staat voor ´Smartly Developed Security´ én voor de initialen van zaakvoerder en oprichter Steven De Smet. Wij brengen intelligente veiligheidsoplossingen aan voor particulieren, kmo’s en grotere bedrijven.

Worldescrow Belgium

Leopoldstraat 39 -2800Mechelen

Als onafhankelijke derde partij (Trusted Third Party) waakt WorldEscrow Belgium over uw bedrijfskritische activa zoals broncode van software, belangrijke data, wachtwoorden of industriële ontwerpen.

Belocal

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Lokale bedrijvengids

Fly By Wire

Diksmuidse Heerweg 22.0001 -8200Sint-andries

Het is onze missie om menselijke interactie te verhogen door innovatieve en proactieve ICT communicatiemiddelen aan te reiken. Fly By Wire houdt zijn beloftes en gaat tot het uiterste voor de klant.