U zocht op: aanbod hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vansweevelt Makelaars

Graatakker 91 -2300Turnhout

Makelaar met kantoren in Turnhout, Vosselaar en Kasterlee. Ruim aanbod aan residentiele huizen, appartementen, villa�fs en kastelen zowel te huur als te koop in de ganse Kempen. Ook een ruim aanbod aan nieuwbouw, kantoren en bouwgrond.

Natuursteen Baeken

Veedijk 48 -2300Turnhout

Natuursteen Baeken ontwerpt, maakt en plaatst natuursteenproducten.

A&c Solutions

Slachthuisstraat 68 -2300Turnhout

A&C Solutions ondersteunt u door oplossingen volledig af te stemmen op uw business. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod aan connector & power supply oplossingen.

Rexel Turnhout

Parklaan 42 -2300Turnhout

Rexel is de globale marktleider in de distributie van elektrische producten en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt. In ons indrukwekkend productaanbod vindt u het meest innovatieve op het gebied van elektrisch ...

Kempische Bouwmaterialen

Bleukenlaan 22 -2300Turnhout

U vindt vast uw keuze uit ons aanbod antieke bouwmaterialen Oude bouwmaterialen en gerecycleerde materialen.

Pelckmans Holding

Parklaan 2 -2300Turnhout

Bij de tuincentra van Pelckmans kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Pelckmans onderscheidt zich door het enorme aanbod.

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.