U zocht op: aanbod hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Neven Ramen

Paalsesteenweg 266 -3583Paal

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”.

Sleurs Mortsels En Gipsen

Centrum-zuid 2045 -3530Houthalen

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Lemmens Marc

Engstegenseweg 48 -3520Zonhoven

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Zonhoven, maar zijn actief in heel België. Met meer dan twintig jaar ervaring in plaatsing en vervaardiging van ramen en deuren in PVC,aluminium en hout.

Lismont Bimac Division

Schotelstraat 44 -3511Stokrooie

De firma Lismont heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd in projecten, ramencenters, CNC en traditionele machines voor de houtbewerking. Wij staan garant voor machines van topkwaliteit, een uitstekende know-how en een uitgeb

Isp Trading

Kleine Hoolstraat 5 -3540Herk-de-stad

Door de jarenlange ervaring in de parketwereld met onze huidige parketzaak Intersfera Projects waren wij van mening dat er door de sterke evolutie van de harde en zachte vloerbedekking ook een noodzaak was aan een breder aanbod van ondervloeren ...

Ventiline

Koolmeesstraat 14 -3530Houthalen

Welkom bij Ventiline! Isoleren is belangrijk om energie te besparen en de nodige normen te behalen maar ventileren is zeker zo belangrijk om de gezondheid van de bewoners en een perfect binnenklimaat te garanderen.

Elpo Cuisinex Wholesale

Bedrijfsstraat 18-1 -3500Hasselt

Elpo Cuisinex heeft een gigantisch aanbod aan horecabenodigdheden. Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in de horecasector. In die tijd groeide ons bedrijf uit tot een van de belangrijkste leveranciers in de hele Benelux. Wij maken ons dan ook ...

Teamswork´s Projects

Steenweg 88 -3540Berbroek

Teamwork's Interiors realiseert unieke en verrassende interieurs voor horeca, winkels en kantoren.

Sportopolis

Turnhoutsebaan 220 -2400Mol

Sportopolisr is dé fitnessclub in Mol ! Een kwalitatief aanbod van verschillende fitnessvormen staat garant voor voldoende variatie bij uw work-out.