U zocht op: aanbod hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Machineland Lochristi

Ambachtenlaan 17 -9080Lochristi

Machineland

Tentmoment

Krommewege 74 -9990Maldegem

Een feestelijk moment, vier je in een prachtig ingerichte tent! Tentmoment verhuur tenten voor elk evenement bruiloften, privefeesten, culinaire & sportieve evenementen, beurzen, fuiven, tentoonstellingen, concerten, bedrijfsevene

De Clercq Gebroeders

Dorp-west 85 -9080Lochristi

Serrenbouw de clercq evolueert nog voortdurend en een permanente zoektocht naar nieuwe materialen zorgt ervoor dat naast de klassieke serre, ook winkelserres, loodsen, frigos en lichtstraten tot het aanbod van serrenbouw de clercq behoren naast nieuwbou

Albert Van Den Braembussche En Zonen

Brugsesteenweg 303 -9900Eeklo

In onze vestigingen voor bouwmaterialen vind je een totaalaanbod aan bouwmaterialen van betrouwbare leveranciers. Daarnaast hebben wij al meer dan 40 jaar een passie voor beton en mixen wij de betonsoort die u nodig heeft.

Baert Gebroeders

Bedrijvenlaan 8 -9080Lochristi

Baert Gebroeders uit Lochristi kan u een ruim assortiment aanbieden van sectionale poorten of kantelpoorten al dan niet geautomatiseerd. Wij zijn een officiële verdeler van Novoferm Belgium.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.