U zocht op: aanbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Willy Budts

Herentalsesteenweg 107 -2460Kasterlee

Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Vloeren H & R

Schorvoortstraat 39 -2300Turnhout

Ter Dorpe

Handelslei 292-294 -2980Zoersel

Ter Dorpe BVBA omvat zowel een rusthuis als een residentie en dit met een duidelijk gestelde missie en visie.

Wood Secrets

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Wood Secrets is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van hardhouten poorten en eiken bijgebouwen.Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies op wat te letten bij het uitwerken van uw project.

Hermay

Kleiryt 49 -2330Merksplas

BVBA Hermay - Herman Verheyen alle schrijnwerken merksplas - Welkom op de website van BVBA HERMAY. Via deze weg willen wij een breed publiek informeren over ons bedrijf. Deze website is nog in aanbouw, maar ook later zal hij moeten onderdoen voor een

Ciran

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Ciran uitzendkrachten Startpagina Over onsServicesKlantenContacteer ons Ciran is er voor u... Deze website is nog in aanbouw, wat wil zeggen dat nog niet alles is gemaakt en het mogelijk is dat er ontbrekende informatie kan zijn. Indien er zaken niet

Braspenning

Beukendreef 2f -2323Hoogstraten

Het uitgraven van kelders en funderingen voor een nieuwbouw van een huis of aanbouw is voor dagelijkse kost. Afhankelijk van de werken komen we met een banden-, rups- of minikraan langs.