U zocht op: aanbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pivabo

Kampstraat(kor) 20 -8500Kortrijk

Wij verzorgen reeds vele jaren de import van machines die ontwikkeld zijn voor een gebruik door openbare besturen, aannemers in de bouw- en of groensector, parken, recreatiedomeinen enz.

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Vangaever

Kabeljauwstraat 30 -8790Waregem

Vangaever nv is officiële verdeler van alle Bobcat producten (voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg). Hiernaast kunt u bij ons ook aanbouwdelen voor alle merken en Polaris alle-terrein toestellen vinden.

Luyckx José

Roeselarestraat 4 -8880Rollegem-kapelle

Reeds 52 jaar is Luyckx te Ledegem, regio Kortrijk - Roeselare uw specialist in land-, park- en tuinmachines, tuingereedschappen, gereedschappen, industrie producten en zoveel meer!

Cebeko

Ringaertstraat 16 -8820Torhout

CEBEKO is uw ideale partner in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines. Wij zijn erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar graafmachines.

Vdd Construct

Hulstersestraat(o) 202 -8710Wielsbeke

Chris Deforce Bouw

Spinnekensambachtstraat 22 -8850Ardooie

BOUWWERKEN CHRIS DEFORCE : uw aannemer voor alle bouwwerken.Wil je een volledige nieuwbouw laten bouwen of enkel een deur verplaasten? Wil je een grondige renovatie of enkel een (nieuwe) terras? Wil je een aanbouw of enkel een nieuwe vloer?