U zocht op: aankopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Argus Van Handelszaken En Ondernemingen

Hertogstraat 100 -1150Brussel 15

Argus voor handelszaken en ondernemingen is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de overdracht van winkels en bedrijven. Al de te koop gestelde handelszaken en of bedrijven werd door een van onze adviseurs ter plaatse bezocht.

Carveen

Obberg 103 -1780Wemmel

Carveen is gespecialiseerd in de verkoop van koeltechnisch materiaal en airconditioning: Wij bieden u een uitgebreid gamma van: Koeltogen, vitrinekasten, wijnkasten, koelkamers, ijsmachines, vaat en glazenwassers, mini keukens enz...

Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Pnr Benelux

´t Hofveld 2 -1702Dilbeek

Uw verdeler voor industriële sproeiers en sproeisystemen.

Af Belgium

AimÉ Smekensstraat 15 -1030Brussel 3

Perslucht is een zaak voor specialisten. Om een installatie doeltreffend te maken, moet ze precies aan uw wensen voldoen. Het technische team van AF Belgium beschikt over een lange ervaring in de analyse voor de specifieke behoeften in de...

Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Wasserij Sint-rochus

Zinkstraat 9 -1500Halle

Onderhoud verhuur en verkoop van bedrijfskledij gespecialiseerd in de voedingssector - hoogstaande kwaliteit en uitstekende service tegen een correcte

Kores Nordic Belgium

Verbrande Brugsesteenweg 52 -1850Grimbergen

Kores, groothandelaar in printing supplies, papierrollen en kantoormateriaal, biedt onder het gamma “Kores”: compatibele toners en inktjetcartouchen, etikettten/labels en klein buromateriaal. Kwaliteit aan betaalbare prijzen!

Van Biesen - Everaert

Eeksken 85 -1745Opwijk

VBE is gekend als specialist in de verkoop van bouwproducten. Om onze positie als specialist te behouden en verder uit te bouwen, stellen wij hoge eisen naar een flexibele organisatie en investeren zowel in producten als diensten.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Prefaco

Hoeksken 5a -9280Lebbeke

Ruwbouwspecialist in kwalitatief hoogstaande prefab betonstructuren en - elementen die bouwinnovatieve oplossingen aanreikt. Eén aanspreekpunt voor al uw predallen, dubbele wanden, trappen

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.