U zocht op: aankopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Noviat

Rusatiralaan 1 -1083Ganshoren

Een ICT oplossing die aangepast is aan de specifieke behoeften van uw bedrijf

Rabona Sport

Moutstraat 17 -2830Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

@topo

Frederik De Merodestraat 111 -2800Mechelen

Beauty Complete Huidverbetering

Merelnest 1 -1800Vilvoorde

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Telenet - Domeinnamen

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Registreer uw domeinnaam snel en efficiënt. Uw domein is de basis voor uw website en e-mailadressen. Kies uit meer dan 250 extensies. Daarnaast kunt u ook rekenen op een reeks van gratis diensten die inbegrepen zijn bij elke domeinregistratie.

Tvh Equipment - Londerzeel

Weversstraat 38 -1840Londerzeel

Hoogwerkers huren of kopen bij professionals. TVH Equipment maakt deel uit van de groep mateco (met meer dan 60 locaties in Europa en wereldwijd zelfs meer dan 80 partners). TVH Equipment heeft 7 eigen vestigingen in België.

Mobile Future

Vierhuizenstraat 77 -3012Wilsele

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt. en besloten we om een bedrijf op te richten in elektronische steps.

Carswitch

Itterbeeksebaan 67 -1700Dilbeek

Carswitch is een professionele autohandelaar met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van alle merken tweedehands auto’s, ongeacht de staat of de technische controlestatus.

Vander Elst

Oostvaartdijk 42 -1850Grimbergen

VANDER ELST meer dan 25 jaar aanwezig op de markt biedt een compleet aanbod van innovatieve elektrotechnische producten van hoge kwaliteit.Gespecialiseerd in de verdeling van de elektrotechnische apparatuur via een netwerk van groothandelspartners

Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Argus Van Handelszaken En Ondernemingen

Hertogstraat 100 -1150Brussel 15

Argus voor handelszaken en ondernemingen is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de overdracht van winkels en bedrijven. Al de te koop gestelde handelszaken en of bedrijven werd door een van onze adviseurs ter plaatse bezocht.

De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Akron

Mechelsevest 180301 -3000Leuven

Akron verdeelt meetapparatuur ivm akoestiek, trillingen, spanningen en rekken, allerhande opnemers voor kracht, koppel, verplaatsing, temperatuur, analysers ... Akron NV - Distributie van meetapparatuur