U zocht op: aankopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Argus Van Handelszaken En Ondernemingen

Hertogstraat 100 -1150Brussel 15

Argus voor handelszaken en ondernemingen is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de overdracht van winkels en bedrijven. Al de te koop gestelde handelszaken en of bedrijven werd door een van onze adviseurs ter plaatse bezocht.

De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Akron

Mechelsevest 180301 -3000Leuven

Akron verdeelt meetapparatuur ivm akoestiek, trillingen, spanningen en rekken, allerhande opnemers voor kracht, koppel, verplaatsing, temperatuur, analysers ... Akron NV - Distributie van meetapparatuur

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Carveen

Obberg 103 -1780Wemmel

Carveen is gespecialiseerd in de verkoop van koeltechnisch materiaal en airconditioning: Wij bieden u een uitgebreid gamma van: Koeltogen, vitrinekasten, wijnkasten, koelkamers, ijsmachines, vaat en glazenwassers, mini keukens enz...

Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Pnr Benelux

´t Hofveld 2 -1702Dilbeek

Uw verdeler voor industriële sproeiers en sproeisystemen.

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.

Af Belgium

AimÉ Smekensstraat 15 -1030Brussel 3

Perslucht is een zaak voor specialisten. Om een installatie doeltreffend te maken, moet ze precies aan uw wensen voldoen. Het technische team van AF Belgium beschikt over een lange ervaring in de analyse voor de specifieke behoeften in de...

Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Renewi Belgium

Gerard Mercatorstraat 8 -3920Lommel

Renewi: altijd een oplossing voor uw bedrijfsafval

Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Mercuri International

Belgicastraat 1 -1930Zaventem

Taking (your) Sales to a Higher Level, daar gaan we voor ! De succesvolle methoden van Mercuri International zijn ontwikkeld om uw sales resultaten te verhogen. Of het nu gaat over uw sales team of over uw sales management, onze trainingen gaan u...

U-man Belgium

Werfheide 3 -2812Muizen (mechelen)

Management opleiding, sales training, coaching, consultancy services specifiek voor KMO`s. De management opleiding bij U-Man is praktisch en getoetst aan actuale noden van een KMO bedrijfsleider. Onze leiderschapstest toont u uw sterke en ook...

Kores Nordic Belgium

Verbrande Brugsesteenweg 52 -1850Grimbergen

Kores, groothandelaar in printing supplies, papierrollen en kantoormateriaal, biedt onder het gamma “Kores”: compatibele toners en inktjetcartouchen, etikettten/labels en klein buromateriaal. Kwaliteit aan betaalbare prijzen!

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Maxon International

Luchthavenlaan 16-18 -1800Vilvoorde

Maxon Europe supplies tailor-made combustion systems and components to customers in Europe, North Africa and the Middle East. Besides an outstanding range of industrial burners and valves, Maxon engineers and supplies complete burner systems.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.