U zocht op: aanleg terras

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Serneels Christophe

Smidstraat 303 -2590Berlaar

. Na een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek zal u al snel merken dat wij een professionele kijk en een eigentijdse visie hebben op uw groenaanleg en onderhoud.

Renovatie K.s.

Jan Moonsstraat 62 -2160Wommelgem

Projectbegeleiding en opvolging kan ook geheel in eigen beheer uitgevoerd worden dankzij onze gediplomeerde medewerkers, wij hebben echter ook ruime ervaring met uitvoering in regie.

Luyten Dirk

Molenstraat 97 -2970Schilde

Luyten Dirk te Herenthout: de specialist van de streek! Luyten Dirk bvba luyten dirk,herenthout,belgium,belgique,belgien,belgië,proximedia,luyten,dirk, bestratingwerken,oprit,terrassen,opritten,tuinpaden,tuin,paden,terras,

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Wevo

Abdijlaan 4c -2960Brecht

Allerhande bestratingwerken Wevo wevo,brecht,klinkers,aannemer,tuin,parking,terras,opritten,verharding,bestrating,tuinaanleg,beton,dolomiet,natuursteen,graafwerk,riolering,sierbestrating,dal,ballonnen,snoep,cadeau,geschenk,verassing,valentijn,plush,w

Abso-mass

Gulkenrodestraat 7 Unit 3 -2160Wommelgem

NORAM in Wommelgem is een gespecialiseerd, ervaren en gezellig familiebedrijf met 5 medewerkers. Wij bij NORAM hebben maar liefst 19 jaar ervaring in productie en aanleg van terrassen, balustrades, trappen en vloeren.

Betonwerken J. Goos

Korenbloemlaan 12 -2350Vosselaar

Jef Goos = vakmanschap in sierbestrating. Aanleg van uw oprit,terras, tuinpad, ... met klinkers, natuursteen, arduin, ... Ook verkoop bestratingsmaterialen.

Ids Invest

Zwaantjeslei 41 -2170Antwerpen

Guy Lippens

Leemstraat 42 -2320Hoogstraten

Aannemer Guy Lippens verzorgt uw bezettingswerken, voegwerken, tegelwerken, vloerwerken, tuinaanleg en terraswerken. Specialist in mozaïek. Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte.