U zocht op: aannemer antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nilania

Jordaenskaai 23 -2000Antwerpen

Nilania Feestzaal - Traiteur voor u onvergetelijk feest Welkom op Nilania.be feestzaal, traiteur, huwelijk, feest, communie, eten, dansen, drank, jubileum, nijlen, nilania, receptie

Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

N.v.maes

Moerstraat 12 -2242Zandhoven

Pluymhoeve

Nijverheidsstraat 102 -2160Wommelgem

De taverne-restaurant Pluymhoeve te Wommelgem organiseert thema-avonden en is gespecialiseerd in alle mogelijke variëteiten van Corsendonk bier. De taverne-restaurant Pluymhoeve te Wommelgem organiseert thema-avonden en is gespecialiseerd in alle mo

Claes H.

Galgelei 14 -2520Emblem

Welkom op de site van Claes Hans containers. Wij zijn gevestigd in Ranst en U kan bij ons terecht voor alle grondwerken, afbraakwerken, ontbossing in de provincie Antwerpen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verhuren van containers.