U zocht op: aannemer bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Auxilius Advocaten

Prins Boudewijnlaan 241 -2650Edegem

Het advocatenkantoor `Auxilius Advocaten`, werd op initiatief van Mr. Dirk De Ridder opgericht in maart 2006. Alle medewerkers hebben een jarenlange en gedegen praktijkervaring in verschillende rechtsgebieden.

Saltech

Waterschootstraat 77 -9111Sint-niklaas

Verliest u tijd met uw administratie? Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

Bouwonderneming De Munck Werner

Drieske Nijperstraat(sgw) 10 -9170Sint-gillis-waas

Droomt u van een nieuwe woning?Waarin u zich meteen helemaal thuis voelt? Doe dan een beroep op de vakkennis en ervaring van De Munck Werner bvba in Sint-Gillis-Waas.

Cosimco

Kartuizersweg 1 -2550Kontich

Cosimco bouwt en ontwikkelt vooral industriële gebouwen, magazijnen en kantoorgebouwen. Natuurlijk kunnen we het ontwerp van uw architect nauwkeurig uitvoeren. Maar indien gewenst kan ons eigen ontwerp- en bouwteam uw project va

Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

Work@home

Mandekensstraat 53 -9255Buggenhout

Verdela

Duffelsesteenweg 184 -2550Kontich

Bij Verdela kan u terecht voor informatie over kachels, haarden, schouwen en sierschouwen. Verdela levert niet alleen toestellen, wisselstukken en toebehoren, maar geeft tevens advies bij het maken van de juiste keuze van toestel

Bouwwerken Rc.

Sint-lambertusstraat 9 -2600Antwerpen

Mp Liften-ascenseurs

Koralenhoeve 15c -2160Wommelgem

Elektrische installatie | overige bouwinstallatie

Amos-immo

Nijverheidsstraat 16 -2570Duffel

M & M Ilegems

Brandekensweg 17 -2627Schelle

M&M Ilegems is een onafhankelijk aannemingsbedrijf, klasse D8, gevestigd in de Antwerpse rand te Schelle. Haar kernactiviteiten omvatten het oprichten en renoveren van residentiële gebouwen, industriële constructies, kantoor -en winkelcomplexen.

Algemeen Bouw En Betonbedrijf - Abeb

Frankrijklei 38 -2000Antwerpen 1

ABEB NV Uw constructieve partner Algemene bouwonderneming Kantoor- industrie- en utiliteitsbouw Openbare en privé-opdrachten Residentiële en multifunctionele projecten Sleutel-op-de-deuropdrachten Nieuwbouw en renovatiewerken