U zocht op: aannemer nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Elbeko

Lindestraat 13 -9240Zele

Je persoonlijkheid is uniek en daar hoort ook je unieke visie op jouw woonplek bij. Totaalaannemer Elbeko realiseert je woondromen op maat, detail na detail, tot in de puntjes.

Auxilius Advocaten

Prins Boudewijnlaan 241 -2650Edegem

Het advocatenkantoor `Auxilius Advocaten`, werd op initiatief van Mr. Dirk De Ridder opgericht in maart 2006. Alle medewerkers hebben een jarenlange en gedegen praktijkervaring in verschillende rechtsgebieden.

Louwerse Energietechnieken

Wolfstraat 62 -2870Puurs-sint-amands

Schüco – het adres voor vensters en zonne-energie Schüco ist een specialist voor vensters en zonne-energie. Gevels berkende energie , veiligheid , comfort en design uitstralen.Bij nieuwbouw en renovatie.

Bouwbedrijf Van Der Kinderen

Kruibekestraat 130 -9150Kruibeke

Algemene aanneming-ruwbouw en afwerkingKlasse 5-Nieuwbouw en renovatie-VCAIndustriële projecten-BetonwerkenBedrijfsruimtes-Magazijnen-GaragesAppartementen-Kantoren-Winkels-Scholen

Roofcover

Mastboomstraat 12 -2630Aartselaar

Als geregistreerd aannemer verzorgt de firma Roofcover uit Aartselaar bij Antwerpen al uw dakwerken en gevelbekledingen. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine werken, complex en eenvoudig, nieuwbouw, afbraak en renovatie.

Hertsens Etienne

Adolf Greinerstraat 10 -2660Antwerpen

Specialist in grond- en afbraakwerkBent u bezig met een nieuwbouw- of renovatieproject? Dan zoekt u misschien nog een goede vakman. En die vindt u bij Hertsens.

Hero Construct

Reihagenstraat (baa) 1 -9200Dendermonde

Hero Construct, nieuwbouw, renovatie & sleutel op de deur Hero Construct / nieuwbouw, renovatie & sleutel op de deur, buggenhout, belgium Hero Construct, aannemer, ruwbouw, sleutel op de deur, bouwonderneming, algemene bouwonderneming, bouwbedrijf, w

Algemene Aannemingen Vanderstappen

Antwerpsesteenweg 23 -2860Sint-katelijne-waver

Vanderstappen is een algemene aannemer gespecialiseerd in nieuwbouw en renovaties.

J. De Win

Koningin Astridlaan 54 -2550Kontich

Wenst u ramen en deuren te plaatsen in uw nieuwbouw? Moeten uw ramen vervangen worden of droomt u van de uitbreiding van uw woning zonder lichtverlies met een hedendaagse constructie? J. De Win is een aannemer gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.

Prakti-bouw

Frankrijkstraat 7 -9140Temse

Prakti-Bouw Prakti-Bouw is een bouwbedrijf dat zowel nieuwbouw als verbouwingen realiseert volgens het beproefde Canadese houtskeletbouw concept. - Snelle bouwperiode: 9 tot 16 weken - Droge constructie: onmiddellijk schilderklaar - Hoge isolatiewaar

Imwo-invest

Kapelanielaan 9 -9140Temse

De kernactiviteit van IMWO-Invest Nv is het aanleggen van verkavelingen in gemeentes en steden over heel België.90% van onze bouwgronden worden verkocht zonder enige verplichting ivm keuze van architect en/of van aannemer.Als nevenactiviteit ...