U zocht op: aannemer nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

J. De Win

Koningin Astridlaan 54 -2550Kontich

Wenst u ramen en deuren te plaatsen in uw nieuwbouw? Moeten uw ramen vervangen worden of droomt u van de uitbreiding van uw woning zonder lichtverlies met een hedendaagse constructie? J. De Win is een aannemer gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.

Algemene Schilderwerken Van Den Brande

Vredestraat 162 -2550Kontich

Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken, vloeren en interieurs.Uw schilderwerken nemen we TER HARTEWij leggen ook parket of laminaatPropere afwerking en mooi ogende interieursOnze beste reclame zijn tevreden klanten

Pds - Algemene Wooninrichting

Hoogbunderlaan 22 -2550Kontich

P.D.S Algemene wooninrichting is reeds actief sinds 1973 en kan de meest uiteenlopende schilder en decoratie technieken vakbekwaam uitvoeren voor zijn klanten. Wij zijn dan ook een erkend schilder door Sikkens.

A. Van Den Bosch Dakwerken

Neerveld 10 -2550Kontich

Vandenbosch is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in dakwerken.Ook loodgieterij en het plaatsen van sanitair en verwarming behoren tot onze dagelijkse bezigheden.