U zocht op: aannemer renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Dressed Room

Sijselestraat 62 -8730Oedelem

DressedROOM helpt u bij het verwezenlijken van tijdloze sfeer in alle harmonie en extraaandacht voor de identiteit van het interieur, exterieur of de totale woning.Alle werken worden door ons persoonlijk uitgevoerd.

Maxhome

Jan Palfijnstraat(kor) 22 -8500Kortrijk

Bij Maxhome hechten we veel belang aan correcte afhandeling, respect en betrouwbaarheid. Ons team van ervaren professionals helpt je graag verder.

Ab Casa

Zilverbergstraat 74 -8792Desselgem

AB Casa is een jonge, vernieuwende bouwpartner met een persoonlijke en professionele aanpak. We leiden uw bouwproject graag in goede banen met een flinke portie enthousiasme en technisch knowhow gebaseerd op 21 jaar bouwervaring.

Maes & Coucke

Tieltstraat 22 -8720Dentergem

Maes & Coucke zet zich sinds 2009 in om uw renovatiewerken tot een verzorgd einde te brengen. Als algemeen aannemingsbedrijf spitsen we ons toe op totaalprojecten in renovatie, om zo instapklare projecten te kunnen realiseren.

Ultimi

A.l. Huxleystraat 2 -9881Aalter

Ultimi totaalprojecten heeft als missie om een totaaloplossing aan te bieden op het vlak van interieurontwerp, aanneming en uitvoering voor professionele en private gebouwen. Dit alles gedragen door een ambiteus, gedreven en gepassioneerd team ...

Artea

Vichteplaats 28 -8570Anzegem

Artea ondersteunt de klant tijdens de hele bouwfase, van concept tot uitvoering. Als ontwerpbureau en centrale aannemer zijn wij voornamelijk actief in moderne architectuur en interieurvormgeving.