U zocht op: aannemer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Groep Heyrman

Doornpark(bev) 120 -9120Beveren

Heyrman – De Roeck specialiseert zich al bijna 75 jaar in efficiënte waterbouwwerken. Ook verhuur en verkoop van materialen.

Inter-fast

Schaarbeekstraat 40 -9120Melsele

Bouwen aan de toekomst is ons motto. Samen met vaste onderaannemers staan wij garant voor een correcte uitvoering en opvolging van al uw bouwwerken. Zowel in de private als de openbare sector maken wij het verschil.

Toyota Material Handling Belgium - Tmhbe

Fotografielaan 47 - 49 -2610Wilrijk (antwerpen)

Toyota Material Handling Belgium is leverancier van BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks.

Stroeckx Afbraakwerken

Tuinbouwstraat 10 -2160Wommelgem

Stroeckx Afbraakwerken nv uit Wommelgem provincie Antwerpen is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het slopen van gebouwen, zowel bij particulieren als bij industrie met als specialiteit betonwerken binnen gebouwen.

Cosimco

Kartuizersweg 1 -2550Kontich

Cosimco bouwt en ontwikkelt vooral industriële gebouwen, magazijnen en kantoorgebouwen. Natuurlijk kunnen we het ontwerp van uw architect nauwkeurig uitvoeren. Maar indien gewenst kan ons eigen ontwerp- en bouwteam uw project va

Amos-immo

Nijverheidsstraat 16 -2570Duffel

De Brandt

St.ursmarusstraat 23 -9200Baasrode

Aannemers burgerlijke bouwkunde aannemers wegeniswerken aannemers horizontale boringen voetpaden aanleg aannemers sierbestrating aannemers bestrating

Koole

Vaartkaai 51 -2170Merksem (antwerpen)

Koole, The power of innovation K O O L E Koole, Innovatie, sloop

M & M Ilegems

Brandekensweg 17 -2627Schelle

M&M Ilegems is een onafhankelijk aannemingsbedrijf, klasse D8, gevestigd in de Antwerpse rand te Schelle. Haar kernactiviteiten omvatten het oprichten en renoveren van residentiële gebouwen, industriële constructies, kantoor -en winkelcomplexen.

Bouwonderneming De Munck Werner

Drieske Nijperstraat(sgw) 10 -9170Sint-gillis-waas

Droomt u van een nieuwe woning?Waarin u zich meteen helemaal thuis voelt? Doe dan een beroep op de vakkennis en ervaring van De Munck Werner bvba in Sint-Gillis-Waas.