U zocht op: aannemer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Omgevingswerken Scherpereel

Kievitstraat 16 -8790Waregem

Onze onderneming is in de laatste 15 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner in alle werken rond uw gebouwen, zowel openbaar, industrie als privé kan u op ons beroep doen.

Vangaever

Kabeljauwstraat 30 -8790Waregem

Vangaever nv is officiële verdeler van alle Bobcat producten (voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg). Hiernaast kunt u bij ons ook aanbouwdelen voor alle merken en Polaris alle-terrein toestellen vinden.

Dedeyne Construct

Henri Lebbestraat 111 -8790Waregem

Enfinity

Henri Lebbestraat 188 -8790Waregem

Enfinity is gespecialiseerd in zonne- en windenergie en richt zich tot de bedrijfsmarkt zowel via een koop- als via een huurformule. De verkoop naar particulieren toe verloopt via een netwerk van erkende dealers. Enfinity heeft een rijke ervaring...

Veva Bouwprojecten

Vredestraat 45 -8790Waregem

Bij Eribo geniet je de ervaring van een aannemer, de visie van een ontwikkelaar en de feeling van een vastgoedexpert.We kunnen je volledig ontzorgen met een aanpak op maat: transparant en met kennis van zaken.

Glas - Veranda´s Van Der Bauwhede

Roterijstraat 107 -8790Waregem

Serre Veranda's Pergola's Ramen Deuren Glas; Dynamisch familiebedijf; Eigen fabricaat; Geregistreerd aannemer (metselwerk, vloeren; Gratis en vrijblijvende offerte; Open op zondag; Dienst na verkoop; Zonnewering, solscreens en draps

R. Bohez En Cie

Jan Borluutstraat 15 -8790Waregem

Bohez is een onderneming die gespecialiseerd is in het produceren van allerhande zware metaalconstructies.

Md Invest

Spitaalstraat 113- -8790Waregem

Plakwerken Demeulemeester Patrick

Oude Nokerseweg 4 -8790Waregem

Plakwerken Demeulemeester is al bijna 25 jaar uw referentie in het uitvoeren van binnenbepleistering.

Dm - Design

Krakeelhoek 16 -8790Waregem

Vertimac

Industrielaan 30 -8790Waregem

Machinery Resale

Nokerseweg 200 -8790Waregem

Machinery Resale koopt en verkoopt tweedehandse bouwmachines aan bedrijven en handelaars, zowel lokaal, nationaal als internationaal: dieselcompressoren, industriële compressoren, generatoren, wielladers, graafmachines en nog veel meer.

Mi Casa

Deerlijkseweg 218 -8790Waregem

Investeren in vernieuwing behoort tot de vaste waarden van de bedrijfsfilosofie van Mi Casa, de Belgische marktleider in massieve houtbouw. Wij zijn er immers van overtuigd dat vernieuwende inzichten tot steeds efficiëntere bouwmethodes leiden.