U zocht op: accountancy

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Debbaut Rudy

Nijverheidslaan 132 -9250Waasmunster

Rudy DEBBAUT ACCOUNTANCY & BELASTINGCONSULTANCY is een onafhankelijk kantoor dat de functie uitoefent van zowel accountant als belastingconsulent. Onze cliënten zijn zelfstandigen, kmo´s, vrije beroepsbeoefenaars en particulieren.

Stremersch Accountancy

Bormte(ste) 126 -9190Stekene

Een netwerk van onafhankelijke specialisten inzake accountancy- en belastingsaangelegenheden. De accountants en belastingconsulenten zijn lid van het "Instituut der accountants en belastingsconsulenten".

Titeca Accountancy Merelbeke

Fraterstraat 132 -9820Merelbeke

Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

Multum Accountants

Brusselsesteenweg 415 -9230Wetteren

Multum is een accountantskantoor dat is aangesloten bij het Instituut voor Accountants en Belastingsconsulenten. Wij richten ons op alle ondernemingsvormen. Zowel eenmanszaken, KMO`s en grote vennootschappen kan u terugvinden in ons klantenbestand.

Partners In Accountancy

Foreestelaan 88 -9000Gent

De leden van Partners in Accountancy kunnen als erkende IAB accountants instaan voor een kwalitatieve service en degelijk professioneel advies. Partners in Accountancy is een erkende dienstverlener

Accountantskantoor Audenaert

Wareslagestraat 78 -9250Waasmunster

Accountancy, boekhouding en fiscaliteit voor de zelfstandige, KMO of vzw.

Quest For Financials

Sint-elooistraat 120 -9820Merelbeke

QFF levert diensten op vlak van Finance en Tax. Deze vennootschap levert naast boekhoudkundig en fiscaal advies diensten in het kader van interim management voor KMO en grote bedrijven. De zaakvoerder zorgt voor een persoonlijke o

Accountancy Westelinck

Kruisbeeldstraat 193 -9220Hamme (vl.)