U zocht op: advies energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Tec

Sint-pietersvliet 3 -2000Antwerpen 1

TEC is een onafhankelijk technisch consultancy bureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, bouw en telecom. Bekijk onze vacatures op www.tec.be!

Strand Associates Consulting

Italielei 88 -2000Antwerpen 1

Strand Associates Consulting is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in de staffing van permanente en tijdelijke projecten in verschillende sectoren: ICT, Project Management, Finance en Supply Chain Manage.

Talenco

Oudeleeuwenrui 19 -2000Antwerpen

Op zoek naar technische experts voor een project op korte of lange termijn, of voor de uitbesteding van een totaalproject binnen de sectoren farmacie, (petro)chemie, energie of voeding?