U zocht op: advies op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Mercuri International

Belgicastraat 1 -1930Zaventem

Taking (your) Sales to a Higher Level, daar gaan we voor ! De succesvolle methoden van Mercuri International zijn ontwikkeld om uw sales resultaten te verhogen. Of het nu gaat over uw sales team of over uw sales management, onze trainingen gaan u...

U-man Belgium

Werfheide 3 -2812Muizen (mechelen)

Management opleiding, sales training, coaching, consultancy services specifiek voor KMO`s. De management opleiding bij U-Man is praktisch en getoetst aan actuale noden van een KMO bedrijfsleider. Onze leiderschapstest toont u uw sterke en ook...

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Netflow

Mechelsesteenweg 25 -2650Edegem

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Fbc 321 Photobooth

Lange Bruul 30 -3190Boortmeerbeek

De beste photobooth om te huren voor uw komende bedrijfsfeest, teambuilding of ieder evenement.

Rabona Sport

Moutstraat 17 -2830Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.