U zocht op: advies renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sani- En Keukendecor

Grote Baan 38 -9250Waasmunster

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Ter Poel

Reek(bor) 79 -2880Bornem

Ter Poel Interieur geeft u interieuradvies voor uw interieur inrichting. Wij staan garant voor perfecte interieur inrichting, interieur renovatie en raamdecoratie door ervaren en gedreven vaklui.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Probam

Korte Keppestraat 7 -9320Erembodegem

Probam NV kent zijn oorsprong in een projectontwikkelingbedrijf. Met deze kennis, gecombineerd met de pragmatische en praktische aanpak van de aannemer is Probam NV uitgegroeid tot een professioneel proces- en projectmanager.

R&d Interieur - Projects & Design

Eikstraat 89 -9300Aalst

Het verhaal van DVDM Totaalinterieur begon 25 jaar geleden met het tekenen van plannen en uitvoeren van kleine renovaties. Dit vormde meteen de grootste uitdaging, want creatief zijn binnen limieten is niet voor iedereen weggelegd. Totaalinrichting.

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

Amelio

Begijnenstraat 50 -2800Mechelen

Fullservice renovatieteam voor high-end renovaties.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Profina

Leo Duboisstraat 43 -9280Lebbeke

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor!

Nedim

Jetselaan 32 -1081Koekelberg