U zocht op: advies renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Odera

Serpentsstraat 39 -9700Oudenaarde

Uw expert voor ramen en deuren. Voor mooie, perfect afgewerkte en bovenal zeer praktische ramen en deuren is Vermeulen de firma die u zoekt. U kan er rekenen op een totale dienstverlening!

Renolit Belgium

Industriepark "de Bruwaan" 43 -9700Oudenaarde

RENOLIT is binnen Europa al meer dan 40 jaar één van de toonaangevende fabrikanten van kunststof dakbanen. Ons breed gamma van kunststof dakbanen en onze innovatieve daksystemen wordt wereldwijd toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Serti Wieme

Xavier De Cocklaan 54 -9831Sint-martens-latem

SertiPro is het projectontwikkelingsbedrijf van Serti Wieme bvba. Wij hebben eventueel het stedenbouwkundig inzicht voor uw eigendom die nog niemand had voorgesteld. Zelf voeren wij ook enkele projecten uit.

Uzin Utz Belgie

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Plaatsingssystemen voor vloerbedekking en houten vloeren (Uzin).Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking (Wolff). Afwerkings- en onderhoudsproducten voor parket (Pallmann).

Thyssenkrupp Encasa Huislift

Buchtenstraat 9 -9051Sint-denijs-westrem

Gemakkelijk de trap op en af met ThyssenKrupp Encasa trapliften.Natuurlijk wilt u onbezorgd blijven genieten van uw woning, van het comfort en de privacy van uw eigen huis! Reken daarom op een traplift van ThyssenKrupp Encasa.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.