U zocht op: afsluiters

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Taps & Baths

Bredabaan 781 -2170Antwerpen

Taps & Baths : Traditional Bathing and Lifestyle Equipement TAPS & BATHS - Traditional Bathing and Lifestyle Equipement tap, taps, bath, baths, bathing, traditional lifestyle equipement, shower, toilet, bathroom, wc, toilet, toiletshower, bathroom, p

Supplimax

Noorderlaan 101 -2030Antwerpen 3

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

B.g. Pipe

Sporthalplein 53 -2610Antwerpen

Le site officiel de l'Inner Wheel Belgium Luxembourg   megasite Inner Wheel Belgique Luxembourg:    megasite

Havacman

Saturnusstraat 14 -2600Antwerpen

Antwerp Diesel Pumps

Bisschoppenhoflaan 555 -2100Antwerpen

Verbouwing van brandstofinjectie pompen, pompen elementen en ontlastkleppen. Wij doen ook de timing van de brandstofpompen ... op zijn plaats, ook in het buitenland.

Mrc Global (belgium)

Vaartkaai 50 -2170Antwerpen

Transmark Fcx NV is een zéér gezond handelsbedrijf en toonaangevend op het domein van industriële afsluiters en de automatisering daarvan, regeltechniek, veiligheidsapparatuur, pompen, hydraulica en koppelingen.

Amw Coatings

Elzasweg 12 -2030Antwerpen 3

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Gardner Denver Belgium

Luithagen-haven 7 -2030Antwerpen 3

Gardner Denver Belgium nv is de officiële vertegenwoordiger van de Drum Ibex & SSP sanitaire en aseptische lobbenpompen en van de Torres palettenpompen. Tevens levert Gardner Denver de Perolo Model DCMT3 explosieveveilige aardingscontroleapparataten.

G. Coveliers

Kanunnik Peetersstraat 82 -2600Berchem (antwerpen)

Groothandel en verdeler Lindapter bevestigingsklemmen - Hollo Bolt bevestigingsbouten voor kokerprofielen - Erico Superfix scharnierbeugels - Pompen Grundfos - meetapparatuur van Honeywell, Tekelek en Theben - ketels van Saint Roch, Bulex en Oertli..

Bowi Pumps & Levels

Braambeslaan 29 -2960Brecht

Centrifugaalpompen in kunststof, horizontaal en verticaal, mechanische dichting of magneetgekoppeld, doseerpompen, tandwielpompen, lobbenpompen, piston-membraan-slangenpompen.Meet- en regelapparaten voor niveaucontrole en lekdetectievan...

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.