U zocht op: afval oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Aaqua

Mechelsesteenweg 122 -2860Sint-katelijne-waver

inds 1999 is AAQUA N.V. gespecialiseerd in de engineering en bouw van industriële waterzuiveringsinstallaties.

Vanheede Environment Group

Beekstraat 25-27 -1080Brussel 8

VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP is een geïntegreerd milieubedrijf gespecialiseerd in afvalmanagement en innovatieve milieutechnologieën. Onze groep telt een aantal verticaal en horizontaal geïntegreerde bedrijven die elkaar onderling aanvullen en...

Tractebel Engineering

Avenue Ariane 7 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Het bedrijf levert de meest geavanceerde engineeringoplossingen en biedt advies aan klanten op de publieke en private markt: elektriciteit, kernenergie, gas, industrie en infrastructuur.

Iris Facility Solutions

Bazellaan 5 -1140Evere

IRIS Cleaning is de onmisbare partner voor ondernemingen die hun industriecomplexen en vastgoed een kwalitatief onderhoud willen garanderen.

Shanks Bruxelles

Blvd De L'humanite 124 -1190Brussel 19

Shanks is één van de grootste groepen op het vlak van afvalverwerking in Europa. De Groep is aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België en Frankrijk. Shanks biedt een ruim gamma vernieuwende oplossingen voor afvalbeheer, industriële...

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Indaver Municipal Services

Dijle 17a -2800Mechelen

Indaver biedt kwalitatieve en duurzame oplossingen voor het afvalbeheer van industriële bedrijven en openbare overheden.Onze focus ligt steeds op een milieuveilige verwerking van alle afvalstoffen en een valorisatie van energie en materialen.

Suez Les Trois Foncičres

Rue Gatti De Gamond 254 -1180Brussel 18

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Suez Treatment

Avenue De La Métrologie 5 -1130Brussel 13

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Greensan

Kerkhofstraat 6 -1800Vilvoorde

Greensan - Water and soil remediation home home Greensan is een milieubedrijf dat totaal oplossingen voor grondwater- en bodemsanering aanbiedt op maat van de klant. De locale situatie bepaalt de wijze waarop een verontreiniging aangepakt wordt. Gr

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.