U zocht op: afvalwater afvoeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sanifaust

Appelboomstraat 360 -1070Anderlecht

īt Ruimerke

Rupelweg 6 -2850Boom

Alle ontstoppingen onder hoge-druk zonder breken van klein tot groot en voordelig! Ook reinigen onder hoge-druk van aal- sterf- bezink- en vetputten ledigen.

Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Imcoma

Zwaarveld 32 -9220Hamme

Stora-drain, afvoergeulen in polypropyleen en in polyesterbeton. Stora-Fonte is een compleet assortiment van deksels, roosters, controleluiken en straatkolken.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Vigotec

Schoonmansveld 52 -2870Puurs

Wij bundelen denk- en spierkracht bij ontwikkeling en verkoop van geavanceerde kunststof leidingsystemen. Onze oplossingen dienen in de bouw, industrie en openbare voorzieningen waar we het transport van drinkbaar water, afvalwater en gas verzekeren.