U zocht op: afvalwater afvoeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


īt Ruimerke

Rupelweg 6 -2850Boom

Alle ontstoppingen onder hoge-druk zonder breken van klein tot groot en voordelig! Ook reinigen onder hoge-druk van aal- sterf- bezink- en vetputten ledigen.

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Lierse Ruimingswerken

Antwerpsesteenweg 60a -2500Lier

Lierse ruimingwerken ruimt, ontstopt en herstelt uw riolering en afvoer. Actief in heel de provincie Antwerpen

Grundfos Bellux

Boomsesteenweg 81-83 -2630Aartselaar

Grundfos is één van de wereldleiders op gebied van pompen. Ons breed gamma van hoogkwalitatieve pompen en pompinstallaties biedt oplossingen op alle schalen voor: gebouwentechniek, industriële toepassingen, watervoorziening, waterbehandeling en...

Aquafin

Dijkstraat 8 -2630Aartselaar

Straatreiniging, sanering en dergelijke activiteit | afvalwaterinzameling en -behandeling

Marine Motors & Pumps

Ter Stratenweg 39 -2520Ranst

Marine Motors & Pumps is gespecialiseerd in het verhuren, verkopen, herstellen en onderhouden van pompen (dompel en droogopgestelde), beluchters, skimmers, slangen en buizen voor rioolwater, afvalwater, werven: Bentoniet, zand, slib, e.d.

Vigotec

Schoonmansveld 52 -2870Puurs

Wij bundelen denk- en spierkracht bij ontwikkeling en verkoop van geavanceerde kunststof leidingsystemen. Onze oplossingen dienen in de bouw, industrie en openbare voorzieningen waar we het transport van drinkbaar water, afvalwater en gas verzekeren.