U zocht op: afvalwater afvoeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


īt Ruimerke

Rupelweg 6 -2850Boom

Alle ontstoppingen onder hoge-druk zonder breken van klein tot groot en voordelig! Ook reinigen onder hoge-druk van aal- sterf- bezink- en vetputten ledigen.

Lierse Ruimingswerken

Antwerpsesteenweg 60a -2500Lier

Lierse ruimingwerken ruimt, ontstopt en herstelt uw riolering en afvoer. Actief in heel de provincie Antwerpen

Waterleau

Radioweg 18 -3020Veltem-beisem

Waterleau-groep een van de weinige bedrijven die onder een dak milieutechnologieë n aanbiedt voor alle zuiverings- en behandelingstoepassingen huishoudelijke en industrië le waterzuivering, drink- en proceswaterbehandeling

Grundfos Bellux

Boomsesteenweg 81-83 -2630Aartselaar

Grundfos is één van de wereldleiders op gebied van pompen. Ons breed gamma van hoogkwalitatieve pompen en pompinstallaties biedt oplossingen op alle schalen voor: gebouwentechniek, industriële toepassingen, watervoorziening, waterbehandeling en...

Aquafin

Dijkstraat 8 -2630Aartselaar

Straatreiniging, sanering en dergelijke activiteit | afvalwaterinzameling en -behandeling

Vigotec

Schoonmansveld 52 -2870Puurs

Wij bundelen denk- en spierkracht bij ontwikkeling en verkoop van geavanceerde kunststof leidingsystemen. Onze oplossingen dienen in de bouw, industrie en openbare voorzieningen waar we het transport van drinkbaar water, afvalwater en gas verzekeren.

Waterleau Group

Nieuwstraat(wsp) 26 -3150Haacht

Waterleau provides services in the whole range from technology development, consultancy, design and engineering, procurement and construction to operations and maintenance.