U zocht op: afwerking kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Deli Clean

Roeselarestraat 26 -8560Wevelgem

Deli Clean heeft jarenlange ervaring in reiniging en opruiming na schade. Anders dan het gemiddelde schoonmaakbedrijf biedt Deli Clean industriële reinigingsdiensten met een hoge afwerkingsgraad.

Leon Bouw

Nieuwstraat 105/a -8560Wevelgem

Leonbouw/Leonveco (click to enter) (click to enter)

Vandenameele Pascal

Nijverheidslaan 19 -8560Wevelgem

BVBA Vandenameele Pascal legt zich al meer dan 10 jaar toe op het isoleren en volledig inrichten van zolders, zowel van nieuwbouw, renovatie als van industrie.Wij werken enkel met de meest gekende merken zoals isover, Gyrpox, knauf enz.

De Laere

Nijverheidslaan 32 -8560Wevelgem

De Laere uit Gullegem, West-Vlaanderen staat al sinds 1930 bekend om de kwaliteit van zijn werken. Wij bieden oplossingen aan voor interieurinrichting, wandkasten en alle algemene schrijnwerken.

Deco - Lust

Ambachtenlaan 3 -8560Wevelgem

Deco-Lust legt zich vooral toe op maatwerk. Ervaring en vakkennis van de medewerkers zorgen voor perfectie in de afwerking van het meubilair. Het bewerken van alle houtsoorten werd recent aangevuld met de techniek om Corian® te verwerken als aanvulle

Algemene Bouwwerken Maxim Descheemaeker - Bouwwe

Kruisstraat 27 -8560Wevelgem

Het is tegenwoordig niet zo eenvoudig om een goede professional te vinden voor het uitvoeren van allerlei verschillende bouwwerken. In Wevelgem staat Algemene Bouwwerken Maxim Descheemaeker nu gelukkig paraat om deze probleemloos

Btlec

Karel Ledeganckstraat 15 -8560Wevelgem

Novosit

Wagenmakersstraat 8 -8560Wevelgem

Anthom

Noordstraat 10 -8560Wevelgem