U zocht op: afwerking schilderen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Leon Bouw

Nieuwstraat 105/a -8560Wevelgem

Leonbouw/Leonveco (click to enter) (click to enter)

De Laere

Nijverheidslaan 32 -8560Wevelgem

De Laere uit Gullegem, West-Vlaanderen staat al sinds 1930 bekend om de kwaliteit van zijn werken. Wij bieden oplossingen aan voor interieurinrichting, wandkasten en alle algemene schrijnwerken.

Vandenameele Pascal

Nijverheidslaan 19 -8560Wevelgem

BVBA Vandenameele Pascal legt zich al meer dan 10 jaar toe op het isoleren en volledig inrichten van zolders, zowel van nieuwbouw, renovatie als van industrie.Wij werken enkel met de meest gekende merken zoals isover, Gyrpox, knauf enz.

Algemene Ondernemingen Tibergyn

Nijverheidslaan 54 -8560Wevelgem

De activiteiten zijn weliswaar uitgebreid. Na jaren ervaring in het onderhoud van de wegen zijn onze specialisatiesplaatsen en herstellen van vangrails, infrastructuurwerken, herstellen bruggen en kunstwerken, enz.

Vanwymelbeke

Heulestraat 54 -8560Wevelgem

Een dak op uw woning of bedrijfspand... het lijkt zo functioneel. Een dak beschermt ons immers tegen "weer en wind". Maar een dak is zoveel meer dan alleen maar functioneel.

Deli Clean

Roeselarestraat 26 -8560Wevelgem

Deli Clean heeft jarenlange ervaring in reiniging en opruiming na schade. Anders dan het gemiddelde schoonmaakbedrijf biedt Deli Clean industriële reinigingsdiensten met een hoge afwerkingsgraad.