U zocht op: afwerking schilderen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P & M Interieur

Doorslaarstraat 108 -9160Eksaarde

Bouwwerken Db

Karrestraat 92a -9160Lokeren

Bij Bouwwerken De Bruyn beloven we zeker niet dat we elk project kunnen aanvaarden of u dezelfde dag nog kunnen antwoorden. We hebben het namelijk bijzonder druk. Maar? We antwoorden zeker en wel binnen een redelijke termijn! Dat is beloofd

More & More

Spieveldstraat 37 -9160Lokeren

Stands tentoonstellingen beurzen standinrichting tentoonstellingsborden tentoonstellingsstanden standenbouw

Mebo Construct

Brandstraat 26 -9160Lokeren

VCA Mebo Construct (montage-afdeling) en Mebo Steel (produktie-afdeling) zijn synoniem van enthousiaste vakmensen.

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Adw Schrijnwerk

Beukendreef 18 -9160Lokeren

Een team van 25 mensen staat dagelijks in voor het vervaardigen & plaatsen van tal van producten. Timmerwerken, ramen & deuren in hout & kunststof, trappen, binnen schrijnwerk & interieur- bouw behoren tot het uitgebreide gamma.

Trafiroad

Nieuwe Dreef 17 -9160Lokeren

Meer dan 40 jaar ervaring doen dienst als een echte toegevoegde waarde voor onze klanten als totaalleverancier inzake wegmarkeringen, wegsignalisatie, bouw- en verkeerstechnieken.

Jobel Steigers

Heirbrugstraat 133 -9160Lokeren

Jobel Steigers is een jong en dynamisch bedrijf dat de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen de stellingbouwsector wil verzekeren. Dit voor zowel professionele als particuliere klanten.