U zocht op: afwerking tuin

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Funny-pool

Kapellensteenweg (c) 85 -2920Kalmthout

Agro Afsluitingen

Groeneweg (dp) 78 -2920Kalmthout

AGRO afsluitingen bvba Promoties-Afsluitingen-Poorten-Paardenwei-Leveranciers AGRO Afsluitingen BVBA heet u van harte welkom op haar website. Wij hopen u dankzij deze weg een duidelijk beeld te geven omtrent onze werkzaamheden en u te overtuigen van

Atelier Noord

Korte Heuvelstraat (dp) 14 -2920Kalmthout

Bouwafwerking Michielsens

Roosendaalsebaan (ab) 118 -2920Kalmthout

BAM heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig specialist in onderhoud,restauratie en renovatie van kantoren, gebouwen en woningen. BAM - Bouwonderneming Michielsens bvba.

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

Ultimate Woodworks

Helleven (c) 8e -2920Kalmthout

Wij hebben al jarenlange ervaring in het maken van allerhande interieurmeubels zoals maatkasten, afwerking, keukens, trappen, etc. Verder maken we buitengebouwen, aanbouwen, carports, etc en dit volledig op maat. Alles wat je kan bedenken.

4all

Zandstraat (ab) 32 -2920Kalmthout

Onder het motto ‘Huren hoeft niet duur te zijn’ kan iedereen bij 4-All terecht voor het huren van feestmaterialen. Van tafels en stoelen tot tenten, verwarming en inrichting. Bij 4-All vindt u alles voor uw evenement op één adres.

Hamer En Zonen

Onderzeel (c) 22 -2920Kalmthout

Noord Vastgoed

Bloemstraat (ab) 60 -2920Kalmthout

Saunapool

Vissersstraat (nm) 4 -2920Kalmthout

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hoogwaardige zwembaden. Alsook het renoveren van bestaande zwembaden. U hebt keuze uit zowel betonnen, als recy-pool zwembaden.SAUNAPOOL bekleedt uw zwembad als, door het lassen van een ...