U zocht op: afwerking wanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


F & S Services

Industriepark 222 -2220Heist-op-den-berg

Vermijdt dure architect kosten, laat Uw zaak over aan onze interieurvormgevers en bedrijfsleiders. Flexibiliteit, eigen productie, plaatsingsdienst en coördinatie gaan hand in hand met het juiste budget. Interieur- en winkelinrichting.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Dm Concepts

Knotwilgenweg 15 -2220Heist-op-den-berg

DM Concepts biedt de ideale audiovisuele ondersteuning voor de organisatie, opvolging en afwerking van uw event.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Ontzorg-renovatie

Industriepark Zn -2220Heist-op-den-berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten is Ontzorg - Renovatie de beste keuze. We ontfermen ons over elke fase van het proces en leiden alles in goede banen.

Tdn

Leopoldlei 39 -2220Heist-op-den-berg

De groep werd opgericht in 1993 en heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als pionier en innovator dankzij het toepassen van geavanceerde technieken in complexe bouwprojecten.

Ec Build

Heistse Hoekstraat 11a -2220Heist-op-den-berg

Feyaerts Bouw

Bijenhof(hal) 1 -2220Heist-op-den-berg

De voordelen van buitenjaloezieën: innovatieve zonwering die daglicht maximaliseert

T De Neef Engineering

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

Het is een goed bewaard geheim, maar t. de neef engineering is een pionier van het eerste uur. Zo waren we de eersten om in West-Europa polymeerchemische technieken toe te passen voor de restauratie van gebouwen, en gebruikten we

Kerkstoel Prof-en Sanicenter Nv

Leopoldlei(hal) 54 -2220Heist-op-den-berg

Kerkstoel Bouwmaterialen biedt je het volledige gamma van ruwbouwmaterialen aan, zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand, materialen voor de buitenaanleg. Maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerking

Mens & Natuur

Pastoor De Witstraat 6 -2220Heist-op-den-berg