U zocht op: afwerking wanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vloeren Peeters Of Peeters Vloeren

Obbeekstraat 66 -3550Heusden-zolder

U wil de unieke persoonlijkheid van uw interieur beklemtonen? U wenst een afwerking die perfectie uitstraalt? Dan bent u bij Vloeren Peeters aan het juiste adres.Sinds 1992 wordt vakmanschap gecombineerd met creativiteit .

Gielen Valere

Voortstraat 2 -3550Heusden-zolder

Onze specialisatie bestaat uit het plaatsen van verwarming en sanitair in houtskeletbouw en het installeren van ventilatiesystemen.

Buekers David

Koerselsebaan 181 -3550Heusden-zolder

David Buekers staat voor een persoonlijke aanpak van ieders project, zowel nieuwbouw als renovatie.Wij besteden extra aandacht voor detail en afwerking en bieden u een totaalpakket voor uw interieur en exterieur.

Baks

Lochtemanweg 112 -3550Heusden

All Sun Technics

Mijnwerkerslaan 27 -3550Heusden-zolder

D&i Dak En Isolatie

Heuvelstraat 53 -3550Heusden-zolder

Van Hout Alu-construct

Vlinderstraat 10 -3550Heusden-zolder

Als een van de toonaangevende constructeurs van ramen en deuren in Limburg staan we garant voor een professionele uitvoering van uw aluminium ramen, deuren, poorten en toebehoren.

B.p.r. Bvba

Industrieweg 17 -3550Heusden-zolder

Wij leveren alle componenten voor Uw beveiligingin huis of bedrijf.Motoren-slagbomen-gsm modules-camera´s-analytische software-scheermesjes prikkeldraad,omtrekbeveiliging, verhuur slagbomen voor tijdelijke parkings of evenementen.

Decotrap

Mijnwerkerslaan 42 -3550Heusden-zolder

Als pioniers in het plaatsen van moderne trappen, komen we met iets uniek en baanbrekend voor de dag. Onze Trap-o-theek is een toonzaal waarin u zelf uw trap op een heel envoudige manier kan samenstellen.

Elmibo

Rijkelstraat 73 -3550Heusden-zolder

Bouwbedrijf Engelen

Rijkelstraat 73 -3550Heusden-zolder

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Schevenels Project Interieurs

Dellestraat 49 -3550Heusden-zolder

Schevenels Project Interieurs is uw betrouwbare specialist in een deelse of volledige inrichting van hotels, restaurants en winkels. Maar wij hebben veel meer te bieden: verbouwingswerken, interieurschrijnwerk, meubelen op maat,... .

Afwerkingsbedrijf Av&j

Koolmijnlaan 344 -3550Heusden-zolder

I-comms

Meylandtlaan 142 -3550Heusden-zolder

M & C

Buitingweg 22 -3550Heusden-zolder

M&C biedt u een one-stop-shopping formule aan.1 partner, 1 totaalaanpak van het project tot aan degepersonaliseerde goodies toe.