U zocht op: afwerking wanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Notenbaert

Kaarderslaan 7 -9160Lokeren

Of het nu gaat om een beursstand, een eye-catcher of een volledig nieuw interieur, PN biedt u een dienstverlening van concept tot realisatie. Dankzij de vormelijke en technische bagage is PN de geschikte partner om de meest gekke ideeën...

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Ganar

Tweebruggenstraat 19 -9160Lokeren

badmichel.com badmichel.com badmichel.com

P & M Interieur

Doorslaarstraat 108 -9160Eksaarde

Bouwwerken Db

Karrestraat 92a -9160Lokeren

Bij Bouwwerken De Bruyn beloven we zeker niet dat we elk project kunnen aanvaarden of u dezelfde dag nog kunnen antwoorden. We hebben het namelijk bijzonder druk. Maar? We antwoorden zeker en wel binnen een redelijke termijn! Dat is beloofd

More & More

Spieveldstraat 37 -9160Lokeren

Stands tentoonstellingen beurzen standinrichting tentoonstellingsborden tentoonstellingsstanden standenbouw

Adw Schrijnwerk

Beukendreef 18 -9160Lokeren

Een team van 25 mensen staat dagelijks in voor het vervaardigen & plaatsen van tal van producten. Timmerwerken, ramen & deuren in hout & kunststof, trappen, binnen schrijnwerk & interieur- bouw behoren tot het uitgebreide gamma.

Dakwerken Mariman

Oosteindestraat 52 -9160Lokeren

Dakwerken Mariman is een familiebedrijf dat reeds generaties lang actief is in de bouwsector. Kennis en ervaring werden van vader op zoon doorgegeven.

Plafondlux

Stenenbrug 9 -9160Eksaarde

PlafondluxReeds 20 Jaar uw specialist in spanplafonds

Robert De Smet

H.-geestmolenstraat 162 -9160Lokeren