U zocht op: afwerking wanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dataprint

Herdebeekstraat 2a -1701Itterbeek

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Bosmans G & G

Eegene 91 -9200Dendermonde

Met haardprojecten en maatmeubilair badend in licht en ruimte.Grote glaspartijen en vergezichten,bewust laag gehouden maatmeubilair uit onze eigen ateliers.

Van De Velde Beton

Schaapheuzel 2 -1745Mazenzele

De firma Van de Velde Beton verdeelt een uitgebreid gamma betonartikelen. Alle soorten klinkers, van kasseiklinkers tot gewone straatklinkers, Benor betondallen, boordstenen, palissaden, watergreppels, allerlei soorten afsluitingspalen en afsluiting.

Dynaset

Brusselstraat 163 -1702Dilbeek

Dynaset kan u helpen bij het inrichten van uw kantoren, gaande van verplaatsbare wanden, valse plafonds, tapijt, technische vloeren tot en met alle technieken.Dynaset beschikt over een technische ploeg met de nodige kennis en ervaring .

Forment

Keuredreef 99 -1083Ganshoren

Axor Design

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

AXOR streeft bij de ontwikkeling en productie van mengkranen en douches naar perfectie in vorm en functie. Van klassiek of modern tot avant-gardistisch elke collectie, elk programma en elk product voor de badkamer of

M.i.s. Aris

Dokter Zamenhoflaan 14 -1070Anderlecht

Van De Velde Marc

Sparrendreef(b) 16 -9290Berlare

Bosch

Ninoofsesteenweg 62 -1700Dilbeek