U zocht op: afzuiginstallatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Esco-therm

Lijsterlaan 9 -9200Grembergen

Wij doen in chauffage, sanitair, ventilatie, waterbehandeling en zonneboiler en dit zowel voor de particulier en als voor de zelfstandige.

Purgato Ic & C

Neerheide 81 -9070Destelbergen

Purgato Industrial Cleaning & Consulting is gespecialiseerd in reiniging en re-conditionering van voedingsbedrijven, gerelateerde industrie en horeca.

K.c. Van Mol Oost

Nieuwe Steenweg 109 -9140Temse

Kärcher is één van de toonaangevende producenten van reinigingsapparatuur. Het brede productprogramma omvat producten voor het huishouden en industrie. Bij Kärcher kunt u terecht voor: hogedrukreinigers, stoomreinigers, veegmachines, schrobmachines,

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Orion Lube System

Eksaardserijweg 236 -9041Oostakker

Orion, fabriceert en levert goederen en diensten met betrekking tot het verpompen,meten en doseren van vloeistoffen ten dienste van de automobiel en algemene industrie.

Degetech

Driemasterstraat 54 -9000Gent

Afvalbehandeling van een uitgebreid assortiment kleinere recipiënten voor het opvangen en verzamelen van afval, over brekers en perssystemen op maat tot complete overslagstations.Ook andere systemen zoals afzuiginstallaties of reinigingssystemen