U zocht op: airco als verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Groothandel Verwarming Konstruktie

Schaliënhoevedreef 1a -2800Mechelen

Als installateur centrale verwarming,sanitair en airco hebben wij ons de afgelopen 45 jaar geprofileerd als een dynamisch en professioneel bedrijf waarbij kwaliteit en service belangrijke troeven zijn.

Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

A.v.k. Service

Aarschotsebaan 42 -2235Hulshout

Wij beschikken over een eigen studiedienst die zorgt voor een eigen ontwerp, calculatie en verdere uitwerking van het project tot en met het uitvoeren ervan. Wij geven zowel service aan privépersonen als aan bedrijven en KMO‘s.

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Bg Electro

Pastoor De Herdtstraat 7 -2580Putte

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatiesBGelectro is synoniem voor installatie en levering van moderne elektrische installaties. Zowel residentiële als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht, zowel voor nieuwbouwprojecten en renovaties

B.v.l. Airco Koeling

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL Airco & Koeling is gespecialiseerd in warmte- en koelingssystemen.

Multicalor Industries

Blarenberglaan 21 -2800Mechelen

Multicalor Welkom bij multicalor multicalor.be bestaat in twee talen. Indien U het Nederlands als standaardtaal wil instellen, klik dan op Nederlands. Deze pagina krijgt U eenmaal te zien. Bienvenue chez multicalor multicalor.be existe en deux langue

Lnb Hersteldienst

Nattenhofstraat 107a -2800Mechelen

LNB bvba is gespecialiseerd in de plaatsing, herstelling en het onderhoud van zowel aircondtioning, koeling, ventilatie, warmtepompen, elektriciteitswerken als netwerkbekabeling. Wij voeren werken uit bij zowel particulieren, kmo`s, horeca als winkel