U zocht op: airco antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Thermoco

HaÏfastraat 5 -2030Antwerpen 3

Thermoco is een bedrijf dat zich specialiseert in airconditioning, ventilatie en verwarming. Met onze ploeg van 42 specialisten bouwen wij wij kleine en grote installaties.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Linacold

Successiestraat 13 -2030Antwerpen

Linacold BVBA uit Antwerpen is uw expert voor alle mogelijke koeltechnieken. Of het nu gaat om een degelijke koel- of vriescel, een stijlvolle koeltoog of duurzame airconditioning, wij kunnen dit allemaal zonder probleem voor u verzorgen.

Autocars De Polder

Groenendaallaan 385 -2030Antwerpen

Bij alles wat De Polder doet staat het comfort van de reiziger centraal. Zo wordt het volledig wagenpark voortdurend vernieuwd. Een toilet, airconditioning, video, bar en verstelbare zetels zijn dan ook standaard voorzieningen op elke bus.

Strabag Belgium

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen 3

Industriebouw, utiliteitsbouwResidenti?le bouw, burgerlijkebouwkundeRenovatie- & restauratiewerken,wegenbouwMilieuprojecten en projectontwikkeling

Cbo Tankvaart

Asiadok-oostkaai 28d -2030Antwerpen

Verhaert

Schepelstraat 16 -2030Antwerpen

Mourik

Groenendaallaan 399 -2030Antwerpen

Mourik - Grondverzet, Wegenbouw, Burgerlijke bouw, Utiliteitsbouw, Industriële reiniging, Mechanisch werk, Milieutechniek, Betonreparatie, Beton conservering, Projectontwikkeling, Speciale producten Mourik - Home

Atsa Schoonmaak

Luithagen-haven 18 -2030Antwerpen

ATSA SCHOONMAAK werd opgericht door Philippe Stockmans. Dhr. Stockmans is reeds meer dan tien jaar bedrijvig in de schoonmaaksector en kan daardoor steunen op de juiste professionele competentie en know-how.